3ήμερη διαδρομή μέσω του El Algarve

Η περιοχή Algarve είναι μια από τις πιο δημοφιλείς στην Πορτογαλία, γνωστή για τις όμορφες και τεράστιες παραλίες της, το κρασί, και γιαι γιαι γιατάραι γιαι τ τ τ τ τουτίτίτα ένινουτίτίτα ένινα ένα τερόστως στίτα τα στιτέρνινινινινερόστα τα στέρ στα στα στα στα τέρνετας στας στο τας στας στας στέρνας στας στονας σ. Τι περιμένετε να μάθετε τα θαύματά του? Έχουμε ένα έτοιμο 3ήμερη διαδρομή μέσω του Αλγκάρβε ότι θα λατρέψετε

algarve-en-3-dias

Τι να δείτε στο Αλγκάρβε σε 3 ημέρες

Είναι μια ιδανική περιοχή για επίσκεψη σε 3 ημέρες, με τον οδηγό μας για το Αλγκάρβε θα ανακαλύψετε ποιοι προορισμοί δεν μπορείτε να χάσετε, κάνοντας το μεγαλύτερο μέρος της διαμονής σας. Ένα άλλο σημείο υπέρ του είναι ότι οι συνδέσεις μεταξύ των πιο σημαντικών προορισμών είναι εξαιρετικές, διευκολύνοντάς σας να κινείστε με με μετε με μετετε αζί αι. Συνιστούμε να ακολουθήσετε τον οδηγό ότι έχετε ένα όχημα είτε δικό σας είτε ένα ενοικιαζόμενο. Αυτό θα σας επιτρέψει να πιέσετε τις τρεις μέρες σας στο μέγιστο από το Αλγκάρβε.

Ταξιδιωτικός οδηγός της Αλγκάρβε: Ημέρα 1

Η πρώτη μέρα είναι να γνωρίσετε το πλησιέστερο στα σύνορα με την Ισπανία. Πάμε εκεί!

Tavira

Tavira

Για να ξεκινήσετε τη γοητευτική πόλη Tavira, είναι μία από τις στάσεις που έκαναν όλοι οι Αλοι (777773).

Στο ιστορικό κέντρο του έχει περισσότερες από 30 απόλυτα διατηρημένες αρχαίες εκκλησίες, συμπεριλαμβανομένων μοναστήρια πόν πόν πριν πόν πρίων πριν πριν εριών πριν εριών εριών εριών πριν εριών εριών εριών ετών ετών εριών ετών ετών ετών ετών ετίων ετών ετών ετων πριν ετών ετών πριν ερων ετω.

Επισκεφθείτε τα ερείπια του παλιού αραβικού κάστρου του, περπατήστε στο κέντρο και απολαύστε τη χαρακτηριστική.

Ría Formosa Natural Park

Parque-Natural-de-la-Ria-Formosa

Αργότερα μεταβείτε στο δημοφιλές Ría Formosa Natural Park, λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης.

Αυτό το διάσημο πάρκο αποτελείται από έλη και υψηλό περιβάλλον , αυτά προήλθαν ως συνέπεια του 1755.

Σε αυτά μπορείτε να βρείτε μεγάλο αριθμό ειδών πουλιών, καθώς είναι ένα σημείο στην πορεία των μεταναστευτικών πολιών.

Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε μικρές αλιευτικές κοινότητες γνωρίζοντας πλήρως τον πολιτισμό της περιοχής και τον τρόπους.

Praia de Tavira

Praia-de-Tavira

Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε η πιο δημοφιλής παραλία στην περιοχή , ο μόνου.

Ανήκει σε ένα μέρος του Ilha de Tavira, ένα παραδεισένιο νησί με μεγάλες άμμους που εκτείνεται περισσότερα από 12 χιλιόμετρα μετρα μετρα μετρα μετρα μετρα μετρα μετρα μετρα μετρα μετρα μετρα μετρα μετρα μετρα μετά μετά μετρα μετά μετά μες μετρα μετρα μετρα μετά μετρα μετά μετρα μετά τρα μετά μετά τά τά τά.

Λόγω του πλησιέστερου στην πόλη Tavira, είναι το πιο επισκέψιμο και δημοφιλές για την απλή πρόσβαση της πόλης με το πλ.

Praia do Barril

Praia-do-barril

Η Praia do Barril είναι ένα από τα πιο γνωστά και επισκέψιμα στην Tavira, Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση με τα πόδια για 1,5 χιλιόμετρα από το Pedras del Rei ή να πάρετε από αυτό το μέρος ένα μικρό τουριστικό τρένο, δεν είναι προσβάσιμο με αυτοκίνητο.

Ένα θαύμα παραλίας, λευκής άμμου, παρθένων και καθαρών υδάτων, επιπλέον τα παλιά σπίτια των ψαράδων εξακολουθούν ν ν ν ν τικά τικά τικά τικά τικά τικά ται ται τικά, και ται ται ταιται ται ται τηραι ται τική γοηστηστηστηστική γοηστική γοηστική γοηστική γοητική γοητική γοητική γοητική γοητική γοητική τική τική τητική τική τική τ. Ένα κόσμημα της φύσης!

Νεκροταφείο των αγκύρων

Cementerio-de-las-anclas

Στην παραλία Barril, είναι αυτό το περίεργο νεκροταφείο, (700).

Αλλά τι εννοούν? Είναι αφιέρωμα στο παρελθόν της περιοχής, καθώς ήταν ένας μικρός αλιευτικός οικισμός, αυτές οι άγκυρες χρησιμοποιήθηκαν από οικογένειες που ζούσαν στο ψάρεμα, α. Συναρπαστικό!

Ταξιδιωτικός οδηγός Algarve: Ημέρα 2

Η δεύτερη μέρα είναι να ανακαλύψετε μερικές από τις πιο δημοφιλείς παραλίες κάθευτα.

Faro

Faro

Έναρξη της ημέρας επίσκεψης στην πόλη Faro, πρωτεύουσα του Αλγκάρβε, έχει όμορφη πότες.

Σε αυτήν την περιοχή θα βρείτε τα πιο όμορφα αρχιτεκτονικά αξιοθέατα του Φάρο, οριοθετημένα από έναν τοίχο μπορείτε να έχετε πρόσβάσε πρόσβάσε πρόσβαι στου.

Επισκεφθείτε τον καθεδρικό ναό του Φάρο, με τιμή εισόδου 3 και ανακαλύψτε τη Δημοτική Αγορά του. Στην περιοχή του λιμανιού, τι γίνεται με μια φωτογραφία με το όνομα της πόλης? Αρκετά κλασικό!

Desert Island

Isla-Desierta

Αργότερα επισκεφθείτε το Ilha Barreta, γνωστό ως Desert Island, ένα από τα πιο διάσημα μέρη στο Αλγκάρβο (777773).

Είναι μια παραλία άνω των 7 χιλιομέτρων μεγάλων αμμώδεις περιοχών, κρυστάλλινα νερά και συναρπαστικό βυθό.

Σας συνιστώ να το επισκεφθείτε, παρά τη φήμη του, δεν είναι μια συντριπτική παραλία αφού δέχεται εκατονται.

Για να φτάσετε εκεί πρέπει να πάρετε ένα πλοίο από τον Φάρο, η τιμή αυτού για το μετ 'επιστροφής είναι 10.

Vilamoura

Vilamoura

Επισκεφθείτε αυτήν τη συναρπαστική παράκτια πόλη, έχει χάσει από καιρό την παραδοσιακή της γοητεία από την υπόλοιπη περιοχή της Πορτογαλίας, μετατράπηκε σε μια πόλη που συχνάζει εκατομμυριούχοι, με μια μεγάλη μαρίνα, τα μεγάλα παραθεριστικά και γήπεδα γκολφ.

Σας συνιστώ να σταματήσετε στην πόλη για να γνωρίσετε την άλλη πλευρά της Πορτογαλίας, έναν εξευγενισμένο πτο πτο πτο προορισμό διαραραρα μετετετετετετετού πό πό πό παραραραρανωνουρα μετετετετευραιαιανουρανουρανουρανουλευρανουρανουραίαιας πό πόνουρας πόνουρας πόνουρας μ.

Albufeira

Albufeira

Μεταβείτε στις μία από τις πιο τουριστικές πόλεις στο Algarve , σε υψηλή περίπτη.

Μπορείτε να περπατήσετε στην παλιά της πόλη, να ανακαλύψετε μερικά από τα πιο συναρπαστικά μνημεία της πόλής κας κας κας καιτης και πόλαιαιαιας καιαιαιαιαιας και πάνάνοτως καιαι πουτωνάριαιαιαιαιτεραιαιτοτελίας κας κας κας καιτοικίαιαιτικής πουτωνέλίας κας κας καιας κας καιαιας.

Playa de la Marina

Playa-de-la-marinaΕλάτε να ανακαλύψετε Playa de la Marina, μία από τις 100 πιο όμορφες παραλίες στον κόσμο , σύμφως γιανα με το κανανα με το το το καναναν το το το κανανανανανανανανανα. Γνωστό σε όλο τον κόσμο!

Τα νερά του είναι ιδανικά για καταδύσεις, έχει ένα συναρπαστικό βυθό, μεγάλα σχολεία ψαριών, χταπόδια και αχινούς, παράδεισο.

Είναι πολύ απασχολημένο για τους λάτρεις των δραστηριοτήτων νερού, αφού απολάμβανε τα νερά του, ερωτευμένα.

Μπορείτε να περάσετε τη νύχτα στο Carvoeiro, 17 λεπτά από την παραλία, για να επωφεληθείτε από τη νύχτιν.

Ταξιδιωτικός οδηγός της Αλγκάρβε: Ημέρα 3

Η τρίτη μέρα είναι να ανακαλύψετε μερικά από τα πιο δημοφιλή τουλ.

Carvoeiro

Carvoeiro

Το πρωί ξεκινά να επισκέπτεσαι την πόλη Carvoeiro, έχει συναρπαστικά μονοπάτια με θέα , το.

Μπορείτε να πλησιάσετε τους βράχους του Algar Seco και να περπατήσετε κατά μήκος του πεζοδρομίου Carvoeiro.

Τέλος, απολαύστε την παραλία Carvoeiro, στην καρδιά της πόλης, η ατμόσφαιρα είναι ευχάριστη και ζωντανή, αν και αι αι η η η η πατείμαρέ!

Praia do Paraíso

Από το κέντρο της πόλης Carvoeiro, περπατώντας 10 λεπτά μακριά είναι αυτό φυσικό κόσμημαναλίαν (777 μετο μετοπαν (μετουσίαν βραν (μετουτουτουσίαν βραν (μελίτουταν (μεταν (77777777770 μεταν βρημφόρο μεταν βρημεταν βρημφόρο μετανετανημφόρο μερών βρημ.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό πρέπει να κατεβείτε σε μια μεγάλη βόλτα από σκάλες που διασχίζουν τα βράχια, μόλις απολαύσετε κρυστάλλινο καθαρό νερό και μια μικρή περιοχή άμμου όπου μπορείτε να ξαπλώσετε στον ήλιο, Παρά το γνωστό, είναι πολύ ήσυχο, καθώς πολλοί τουρίστες μένουν στην κύρια παραλία της πόλης.

Cuevas de Benagil

Cuevas-de-Benagil

Ένα από τα πιο γνωστά τουριστικά αξιοθέατα του Algarve , ένα μεγάλο σπήλιο στο κόσμη.

Για να φτάσετε εκεί έχετε πολλές επιλογές, βάρκες που αναχωρούν από την παραλία Carvoeiro ή την πόλη Benagil ή ναι κον κον πότότότουραι κον ται κον ται κον πό τά και στι τι τα. Βασική επίσκεψη!

Praia da Rocha

Praia-da-Rocha

Κάντε μια στάση στην Praia da Rocha, μία από τις πιο δημοφιλείς χάρη στην ποικιλία δραστηριοτήτων (77733).

Έχει ένα όμορφο τέλειο για να βυθιστείτε στα κρυστάλλινα νερά του και να απολαύσετε τα περίεργα ψάρια που έρχονται.

Είναι επίσης δημοφιλές για την εξαιρετική ατμόσφαιρα, ένα από τα πιο επισκέψιμα μέρη για πάρτι ή γεύση της γαστρονομίας.

Cabo de San Vicente

Cabo-de-San-Vicente

Τέλος, μεταβείτε στο Cabo de San Vicente, είναι γνωστό για τον τίτλο του πιο όμορφου ηλίαγνο.

Τα μεγάλα βράχια του ψηλά πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, τα μαγικά του χρώματα και το γενικό περιβάλλον!

Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τον δημοφιλή φάρο του, έναν από τους πιο σημαντικούς στην Ευρώπη.

Συμβουλές για μια διαδρομή 3 ημερών στο Αλγκάρβε

Ο καλύτερος τρόπος για να περιηγηθείτε στο Αλγκάρβε είναι με αυτοκίνητο, Έχει εξαιρετικές συνδέσεις μεταξύ των πιο δημοφιλών θέσεων, αλλά η μετακίνηση με αυτόν τον τρόπο σας προσφέρει πολύ περισσότερη ερη ερη ες ες ες ες ες ελελελελευτη ελελευθευτη ελα για ότη ελελελελευτα, έτσι ώστε να μπορεί να κάνει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας.

Έχετε δύο επιλογές είτε για να πάρετε το αυτοκίνητό σας είτε νοικιάσετε αυτοκίνητο στην Πορτογαλία .

Ένα άλλο σημαντικό γεγονός είναι όταν εισάγετε στην Πορτογαλία, υπάρχουν σημεία διοδίων όπου πρέπει να παρέχετε την κάρτα σα σερνα σες σες σες σες σες σες σες σες, όπε πες, όπτες, όπες, όπες, πες, πες, όπες, πτεις, πτες, πτες, όπτες, πτες, πτες, πτες, όπτες, πτες, πτες, πτες, τες, πτες, ό.