Alicante σε 3 ημέρες Σαββατοκύριακο οδηγός στο Αλικάντε Περιλαμβάνει δωρεάν περιοδεία

Το Αλικάντε ανήκει στην κοινότητα της Βαλένθια, η οποία βρίσκεται στην ανατολική ακτή της Ισπανίας, στη Μεσόγειο Θάλασσα. Έχει υπέροχες παραλίες και ήλιο με ιδιαίτερο φως και γι 'αυτό ονομάζεται πόλη φωτός. Είναι μια πόλη της οποίας η γοητεία είναι εύκολο να ανακαλυφθεί και να απολαύσει κατά τη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου ή (0000000000) 3 3 ημέρες) 3 3 ημέρες στου στου στους στους στους στους στους στους στους στους στους στους 3 3 3 3 3 3 3 3 ημέρες στους στους στους στουλες Αλες στους στους στους στ. Είναι μια πολύ άνετη πόλη για να επισκεφθείτε μια απόδραση. Εάν ενδιαφέρεστε να γνωρίσετε αυτήν την πόλη και φαντάζομαι ότι είναι, γι 'αυτό θα διαβάσετε αυτό το άρθρο, θα σας βοηθήσουμε με έν οδητε έν οδηγό 3 3 3 3 3 3 ερών.

Alicante-en-3-dias

Τι να δείτε στο Αλικάντε σε 3 ημέρες

Έχει μια υπέροχη ιστορία που αντικατοπτρίζεται στα μνημεία, οπουμα, οπέρ τουμα, οπότότός σας, οπότότότίας, ε ε ε ε ε ε ε ε ε ε ε ε ε ε ε ε ε ε ε ε ε ε ε ε νε νε νε νευτότότουτητητιτιτα νευτότανός σε νε νε νεί νες.

Η πρώτη μας σύσταση για το ταξίδι σας στο Αλικάντε είναι να κάνετε μια δωρεάν περιοδεία μέσω του κέντρου της πόλης. Σας δίνουμε την επιλογή να κάνετε κράτηση για το Free Tour από εδώ. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωρίσετε το πιο ενδιαφέρον πράγμα για το κέντρο του Αλικάντε για 1 ώρα από έναν ειδικό και μετά να συνείτηστηστηγε τηστηνε τηνείτηστηνε τηνε τη. Δωρεάν δωρεάν κράτηση τροφοδοσίας από το ENCOURGE Εδώ.

Ταξιδιωτικός οδηγός Alicante: Ημέρα 1

Την πρώτη μέρα θα το αφιερώσουμε για να κάνουμε μια ευχάριστη βόλτα στο κέντρο και το λιμάνι. Μπορούμε να δούμε από τα πιο εξαιρετικά μέρη για να δούμε την πλατεία Gabriel Miró και το Δημαρχείο του Αλικάντε και τον συν-καθεδρικό ναό. Η κύρια γοητεία αυτής της ημέρας θα είναι να περπατάτε στο κέντρο ήρεμα και να απολαύσετε την ατμόσφαιρα και το κλίμα του Αλικάντε.

Paseo Marítimo και Puerto de Alicante

Το λιμάνι του Αλικάντε σας προσφέρει μια ευχάριστη βόλτα μεταξύ σκαφών και με την ήρεμη θάλα. Εκτός από πολλά μέρη για να έχετε απεριτίφ, φάτε ή ακόμα και ένα ποτό τη νύχτα.
Επίσης κοντά είναι ο περίπατος και ο εσπλανισμός της Ισπανίας, χωρίς αμφιβολία τα πιο ευχάριστα μέρη για να περπατήσετε κατά τά τά τη διάρκε μιαση διάρκερη διάρκεια μια μια μια μια μια μια ηλιόλιόλιόλιόλιουστησας ης ης ης ηλιόλιόλιουστης ης ης ης ης ης ης ης ης ης ης ης ης ης ης ης ης ης ης ης ης ης ης ης ης.
puerto-alicante

Η Επιστροφή του Icarus

regreso-de-icaro

Είναι ένα άγαλμα ενός γυμνού άνδρα με στοιχείο παρόμοιο με το Αλικάν.
Αυτό το έργο είναι από τον Esperanza d'Ors και το δημιούργησε το 1999.
Υψηλά μέτρα 2,35 m και πλάτος 1,20, το υλικό του είναι χυτό χάλκινο και η σανίδα είναι αλουμίνιο, όλο αυτό το νερό.

Πλατεία Gabriel Miró

plaza-de-gabriel-miro-alicante


Η πλατεία Gabriel Miró βρίσκεται στην καρδιά του Αλικάντε, κοντά στην παλ. Σε αυτήν την πλατεία υπάρχει μια προτομή του Gabriel Miró και ως εκ τούτου το όνομά του. Είναι μια πολύ ρομαντική πλατεία με μεγάλη γοητεία. Μια άλλη γοητευτική πλατεία είναι το Portal de Elche, το οποίο βρίσκεται επίσης στην παλιά πόλη και πολύ κοντά στην Plaza de Gabriel Miró.
Στο κέντρο αυτής της πλατείας υπάρχει ένα σιντριβάνι του 1918 από τον γλύπτη Vicente Bañuls, το Fuente de la Agoarya.
Υπάρχουν επίσης πολλά μπαρ και εστιατόρια.
Οποιαδήποτε πολιτιστική ή λαογραφική εκδήλωση λαμβάνει χώρα σε αυτήν τη διάσημη πλατεία, καθώς και τα παιδικά θέατρα, και φυσικά, ηλική ητική ηνική ητική ηγειτυσική χριστική χριστική χριστική αγορά καγορά καιαιαιαιαγορά καιαιαιαιαιαιτική σκηλλίανική σκηλίαμανική σκηλίαιαιακή σκηλίανή σκηρή σκηρή σκηνή σκηνή.

Δημοτικό συμβούλιο του Αλικάντε

Ayuntamiento_de_Alicante


Το Δημοτικό Συμβούλιο του Αλικάντε βρίσκεται μεταξύ της Plaza del Ayuntamiento και της Plaza de la Santa Faz, η κύρια πόρτα οδηγεί στην πλατεία Plaza del Ayuntamiento και την πίσω πόρτα στην πλατεία Plaza de la Santa Faz, Είναι επίσης γνωστό ως το δημοτικό παλάτι του Αλικάντε. Αυτό το κτίριο είναι σε μπαρόκ στιλ και χτίστηκε μεταξύ 17 και 18ου αιώνα. Αποτελείται από κεντρικό σώμα και δύο πύργους στις πλευρές. Μέσα αξίζει να επισημάνετε το Royal Chamber και ένα παρεκκλήσι στο οποίο προεδρεύει το Immaculate.

Plaza de la Santísima Faz

plaza-de-la-santisima-faz-alicante


Το Plaza de la Santísima Faz βρίσκεται στο πίσω μέρος του δημαρχείου, στην παλιά πόλη, σε αυτό υπάρχουν ψηλοί φοίνικες και βρύση όπου ξεχωρίζει μια ανακούφιση του Αγίου Πρόσωπου, Είναι ένα από τα πιο ελκυστικά και γεμάτα τετράγωνα σε αυτήν την περιοχή, η πίσω πόρτα του δημαρχείου που ανοίγει σε αυτήν την πλατεία θεωρείται μια από τις πιο όμορφες, Είναι μπαρόκ σε στιλ και χρονολογείται από τον 18ο αιώνα
Μέσα από αυτήν την πλατεία μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην παλιά συνοικία στο Calle Mayor και επίσης στο δημαρχείο από τις πλευρές καμάρες. Σε μια από αυτές τις καμάρες μπορείτε να δείτε ένα μεγάλο ρολόι.

Υπάρχουν πολλά εστιατόρια όπου μπορείτε να σταματήσετε κατά μήκος της πορείας και να εκμεταλλευτείτε ένα απεριτίφ ή ένιο γες γες γες γες φυλλλλλος πο πο πο πο πουμα.

Alicante Co-Catedral

Concatedral_de_Alicante


Για να τελειώσετε αυτήν τη δεύτερη μέρα μπορείτε να επισκεφθείτείτείτείτείτείτείτείτείτείτείτείτείτείτείτείτείτε τείτε τε τε τε τε τε τε τείτο τε τε τε τε τε τε τε τε το τε τε την το την τικά τηνας τε την την την τ.
Χτίστηκε στα ερείπια ενός τζαμιού μεταξύ 1616 και 1662, είναι στο στυλ της Αναγέννησης της Herrerian με πολύ νηφάλια εια ες στη στο στο ες στο ες έξως. Ωστόσο, το μοναστήρι είναι από τον 15ο αιώνα και σε γοτθικό στιλ.
Μέσα υπάρχει ένας μεγάλος θόλος, αλλά πάνω απ 'όλα το παρεκκλήσι της Κοινωνίας ξεχωρίζει, ένα από τα πιο όμορφα στην ισπανική μπαλική μπαραρτική τική τική τική τική τική τική τική τική τική τική τική τέχνόλίτέχνότική.
Εάν σας δίνει χρόνο και κάνει καλή θερμοκρασία, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να κάνετε μια βόλτα στην παραλία Postiguet.

Ταξιδιωτικός οδηγός Alicante: Ημέρα 2

Τη δεύτερη μέρα θα το εκμεταλλευτούμε για να δούμε τα πιο διάσημα τουριστικά αξιοθέατα στο Castillo de San Fernando. Θα τελειώσουμε την ημέρα που επισκέπτεται επίσης το Μοναστήρι των Φτωχών Κλαρών του Αγίου Πρόσωπου, το οποίο αν και αξίζει να κινηθεί.

Plaza de los Luceros

plaza-de-los-luceros-alicante


Η Plaza de los Luceros είναι πολύ σημαντική στο Αλικάντε, είναι σπάνιο κάποιος να επισκέπτεται αυτήν την πόλη και να μην περάσει από αυτήν την πλατεία, Έχει έναν όμορφο κήπο και στο κέντρο της πλατείας είναι ένα σιντριβάνι σχεδιασμένο από τον γλύπτη του Αλικάντε Daniel Bañuls.
Το σιντριβάνι αποτελείται από πολλά μέρη, στο κάτω μέρος υπάρχουν τέσσερα άλογα που αντιπροσωπεύουν τις τέσσερις σεζόν και στους.
Στο κέντρο της βρύσης υπάρχουν τέσσερα θηλυκά αγάλματα που φέρουν ένα κόκκινο αστέρι 8 σημείων στα κεφάλια τους, κάθε πλανήτητητη.
Πάνω από το μνημείο υπάρχει ένα δέντρο από τους Hesperides, το οποίο υψώνεται στον ουρανό.
Και τελικά υπάρχουν τα λιοντάρια σε κάθε ένα από τα πρόσωπά τους.
Αυτή η πλατεία είχε προηγουμένως ονομαστεί Plaza de la Independencia και Plaza de Cataluña, αλλά από τη δεκαετία του 1940 ονομάστηκε Plaza de los Luceros.
Πολλά γεγονότα όπως το Three Kings Parade, μεταξύ άλλων, πραγματοποιούνται σε αυτήν την πλατεία.

Castillo de San Fernando

Castillo-de-San-Fernando-Alicante


Το Castillo de San Fernando χτίστηκε πάνω από τον Cerro Tossal κατά τη διάρκεια της ανεξαρτησίας, σε ένα τονα του τως γας γας γας γας γας τουπόλλενας τεάς τεπόλεπόνικής τουπόλερίωνικής τερίωνικής τερίωνικής της τενικής τενας τεπόλεπόλενας της της της τερίτης της της της της τ. Χτίστηκε για να είναι φυλακή, αλλά δεν ασκήθηκε ποτέ ως τέτοια θέση που οι Γάλλοι δεν κατέλαβαν ποτέ τον Αλικάντε.
Επί του παρόντος το κάστρο εγκαταλείπεται, αλλά σε αυτό το μέρος έχει χτιστεί το Monte Tossal Park. Κοντά βρίσκεται η αθλητική πόλη του Αλικάντε και το ωδείο μουσικής Óscar Esplá.

Η πλατεία Plaza de Toros de Alicante

plaza-de-toros-alicante


Η ταυρομαχία του Αλικάντε είναι μια από τις παλαιότερες κοινότες της Βας Βας Βας Βαλένότης Βας Βας Βαλένθινουας. Χτίστηκε το 1847 και το 1884 ανακαινίστηκε και επεκτάθηκε.
Αυτή τη στιγμή οι ταυρομαχίες και οι ταυρομάχοι στο Αλικάντε ήταν πολύ σημαντικές. Έχει ένα Μουσείο Bullfighting που μπορεί να δει όλο το χρόνο.
Στις γιορτές των Bonfires του San Juan βρίσκεται το φεστιβάλ ταυρομαχιών στο Αλικάντε και έχει σημαντικές φιγούρες ταυρομαχίας.

Το Μοναστήρι του Santa Faz

monasterio-de-la-santa-faz


Το Μοναστήρι του Santa Faz βρίσκεται 5χλμ. Από το ιστορικό κέντρο του Αλικάντε, βας σε μπολ του. Μέσα υπάρχει ένα λείψανο που φέρεται από το Βατικανό, έναν καμβά με τον οποίο το πρόσωπο του Ιησού Χριστού στεγνώθηκε στο Calvary και ονετίτίτό.
Μία φορά το χρόνο πραγματοποιείται προσκύνημα του Αγίου Πρόσωπου.
Αυτό το μοναστήρι είναι αυτό των φτωχών φωχών κλαρών και είναι επίσης γνωστό ως μοναστήρι της Βερόνικα.

Ταξιδιωτικός οδηγός Alicante: Ημέρα 3

Θα απολαύσουμε το τελευταίο βλέποντας το κάστρο Santa Bárbara και τα περίχωρά του, τη γελ...

Βασιλική της Βασίλης Santa María de Alicante

Basilica-de-Santa-Maria-de-Alicante


Η Βασιλική της Santa María χτίστηκε στα ερείπια του 15ου αιώνα. Αποτελείται από ένα σηκό με παρεκκλήσια.
Τον XV αιώνα υπήρχε φωτιά, οπότε έπρεπε να ξαναχτιστεί και η μπαρόκ πρόσοψη της έρχεται σε αντίθεση με τους δύο ασύμμετρους πύργους και ο άλλλλος τος τους στους τους XVIII τους στους στου XVIII τους στους στου XVIII τους XVIII του XVIII του του του του του του του του του του XVIII του του XVIII του του του του του του του του τ
Στο κάλυμμα της υπάρχει μια εικόνα της Παναγίας του γλύπτη Juan Bautista Borja.
Αυτό που ξεχωρίζει περισσότερο είναι τα παρεκκλήσια του Βαπτίσματος, του Αμόλυντου και της Κοινωνίας και ειδικά του κύριου βωμού Rococo του 18ου αιώνα
Στο Κεφάλαιο υπάρχει μια τεράστια γραμματοσειρά βαπτίσματος από τον 16ο αιώνα και ένα μπαρόκ όργανο της Βαλένθια από το 1653.

Cara del Moro

cara-del-moro-alicante


Το 'Cara del Moro' είναι ένα εικονίδιο της πόλης του Αλικάντε.
Οι βράχοι ενός μέρους του όρους Benacantil, στους οποίους κάθεται το Κάστρο της Santa Bárbara, σχεδιάζουν το προφίλ ενός άνδρα, με το τουρμπάνι τα.
Είναι μια ιδιοτροπία βράχων, ανέμου, ήλιου και βροχής, αν και υπάρχουν εκείνοι που πιστεύουν ότι έχει να κάνει με αγάπη, φαντασίασίασίασία κα κα.
Μπορείτε να το δείτε καλύτερα από την Playa del Postiguet.

Το Κάστρο της Σάντα Μπάρμπαρα

Castillo-de-Santa-Barbara-en-Alicante


Το Κάστρο της Santa Bárbara βρίσκεται στο κέντρο του Αλικάντε, πάνω από το όρος Benacantil, σε υψόμετρο 167 μ. Και δίπλα στη θάλασσα για να μπορέσετε να δείτε ολόκληρο τον κόλπο του Αλικάντε από εκεί. Μπορείτε επίσης να κάνετετετετετετετε δως κράτετετετε τε τε τε τε τε τε τε τε το τε τε το το ΔΩΣΩΣΩΣΩΣΩΣΩΣΩΣΩΣΩΣΩΣΩΣΩΣΩΣΤΕ ΤΟ τελελελελελευτελελελελελελελελείο τε τε τελε τε τείτε τ. Χαλαρώστε στα χέρια ενός ειδικού οδηγού στο κάστρο Santa Barbara για να ανακαλύψετε μεγάλο μέρος της ιστορίας του Αλικάντε, τη μουσουλμανική επιρροή του και πολλλλλλλλλούς θρύλούς γιαπούς γιανούς τούς γιαπούς τούνά γιαπό τού τουτικού μειτού φόρουτού φόρουτού φόρουτού φόρουτιτεπού φόρουτού γιαν φόρουτεπού γιαν φόρουτού γιαν φόρουτουτεπού φόρουτουτεπου. Και το καλύτερο από όλα... Είναι ΔΩΡΕΑΝ!. Δωρεάν δωρεάν κράτηση τροφοδοσίας για το Fortaleza de Santa Barbara Εδώ.

Η εικόνα του βουνού από το Playa del Postiguet είναι παρόμοια με ένα πρόσωπο που δίνεται το όνομα Cara del Moro όπως έχουμε εξηγήσει στην προηγούμερημα.
Εγκαταλείφθηκε μέχρι το 1963, φέτος χτίστηκαν δύο ανελκυστήρες για να μπορούν να ταξιδέψουν στο εσωτερικό του βουνού.
Στις πλαγιές του υπάρχουν υπολείμματα από την εποχή του Χαλκού και τη ρωμαϊκή εποχή.
Ωστόσο, η προέλευση αυτού του Κάστρου είναι από τη μουσουλμανική εποχή τον 9ο αιώνα
4 Δεκεμβρίου 1248, Διακοπές Santa Barbara, Ο βασιλιάς Alfonso X the Wise το πήρε στους Άραβες και γι 'αυτό ο λόγος το κάστρο δόθηκε αυτό το όνομα.
Βρίσκεται στη βασιλεία του Φελίπε Β 'όταν υπάρχει μια μεγάλη μεταρρύθμιση.
Το κάστρο χωρίζεται σε τρεις καλά διαφοροποιημένες περιβλήματα: το υψηλότερο περίβλημα που είναι το ενδιάμεσο περίβλημα κα.

Εάν έχετε χρόνο, επειδή έχετε δώσει τον κόνδυλο οδηγού, μπορεί να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μέρα για να λάβετε εκδρομή. Εδώ έχετε τα καλύτερα ημερήσια ταξίδια από το Αλικάντε