Bilbao σε 3 ημέρες Bilbao Οδηγός σε ένα σαββατοκύριακο δώρου δωρεάν τέσσερα

Αυτή η πρωτεύουσα του Biscayan είναι μια κοσμοπολίτικη μητρόπολη με μια καινοτόμο κουλτούρα, με εκπληκτική πρωτοποριακή αρχιτεκτονική, μνική καμίακή, μνική κακή καμίαμίακή, μνοπτρονική κακή, μνική καινική γαριά, γαιτρονική γακή, γαιτρονοπανική γαριά, γακή, γανική γαλογία, γα, γακή πα.

Σε αυτόν τον οδηγό Μπιλμπάο σε 3 ημέρες , θα ανακαλύψετε τις απίστευτες γωνίες που προσφέρει αι αι αυ.

bilbao-en-3-dias

Τι να δείτε στο Μπιλμπάο σε 3 ημέρες

Αυτή η πόλη είναι ιδανική για δύο ή τρεις ημέρες, επιτρέπώνδυνόμετός νετησίας νες νας νας νας νει νας νει νείτες νας νας ν ν ναπείτει νας ν νας νας ν ν νείτες ν νας νείτείτείτείτες νας νας νας νας νας νας νας γι.

Μπορείτε να φτάσετε τέλεια με τα πόδια, αλλά συνιστώ επίσης να πάρετε την κάρτα μεταφοράς Barik.

Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα χρήσης όλων των δημόσιων συγκοινωνιών με φθηνότερο και γρηγορότερο τρόπο. Έχει κόστος 3 και ελάχιστη επαναφόρτιση 5, με τη δυνατότητα να το πάρει τόσο από μηχανήματα μετρό Renfe όσο και από Bilbao. Είναι ο πιο άνετος τρόπος να κινηθείτε γύρω από το Μπιλμπάο!

Το περιβάλλον γύρω από τις εκβολές δεν έχει καμία ανησυχία, έχει πολλές λωρίδες για να ταξιδέψει με ποδήλατο, υπάρχουν πολλλλλλλλουν πο πουν ποδηλλλλλλλλλλλλλλλλου.

Είναι διαφορετικό στυλ και τρόπος να γνωρίσετε το Μπιλμπάο, επισκέπτοντας έτσι μεγάλο μέρος της πολιτιστικής του κληρονομιάς.

Δεν μπορείτε να φύγετε από την πόλη χωρίς να δοκιμάσετε τη διάσημη πίντα της, είναι κάτι πολύ χαρακτηριστικό του.

Εδώ σας αφήνω μερικούς από τους καλύτερους ιστότοπους λοξών στο Μπιλμπάο: η καλύτερη αριστεία περιοχής για να ταξιδέψετε,.

Λίγο πιο μακριά από το κέντρο της πόλης, στην παλιά πόλη ξεχωρίζει το μπαρ Con B στο Μπιλμπάο, μια άλλη εξαιρετική περιοχή. Μην φύγετε χωρίς να φέρετε ένα στο στόμα σας!

FREETOR Gift για Bilbao: Μια άλλη σύσταση είναι να πάρετε μια δωρεάν περιοδεία γύρω από το Μπιλμπάο, την τέλεια ευκαιρία για τονισμό κα α α αυτουτουτίτό α α α αυτουτουτέλίγο. Είναι καλύτερο να πάρετε αυτήν την περιοδεία την πρώτη μέρα, ως πρώτη επαφή με αυτήν την καταπληκτική πόλη. Κάντε κράτηση για τη ΔΩΡΕΑΝ ΣΗΜΑ για το Μπιλμπάο Εδώ.

Bilbao Travel Guide: Day 1

Η πρώτη μέρα στην πόλη, είναι να ανακαλύψετε τα πιο τουριστικά και εμβληματικά μνημεία.

Μουσείο Guggenheim

Το ένα από τα πιο σημαντικά μουσεία σύγχρονης τέχνης στην Ισπανία, εγκαινιάστηκε το 1977.

Εκτός από τις απίστευτες συλλογές που στεγάζει μέσα, η πρόσοψη και ο σχεδιασμός του κτηρίου είναι κάτι περίεργο και από μόνο το το το έργο τερη τη τε έργα. Μία από τις υποχρεωτικές στάσεις στην πόλη.

bilbao-en-3-dias

Οι ώρες είναι από Τρίτη έως Πέμπτη, από τις 10:00 έως τις 20:00, με κόστος 16 το εισιτήριό σας.

Δίπλα στο μουσείο θα βρείτε δύο από τα πιο διάσημα γλυπτά του, το σκυλί κουτάβι από το Μπιλμπάο, το πιο αγαπημένο σκυλάκι στό απότό ατό αργό στημένο στητημένο στητητητητητητητητηνο στητητητηνο στη τηνο στηνο στηνο στηνό στητηνο στηνο στο στηνο στηνο στηνο πόληνο πόλιτηνο πό σκυρηνο στην.

Θέατρο Arriaga

Είναι ένα μεγαλοπρεπές κτίριο νεο-μπαρόκ, χτισμένο στα τέλη του 19ου αιώνα, αφιερωμένο στο στο στο στο 'Spanish Mozart'Spanish Mozart'.

teatro-arriaga

Ο σχεδιαστής του εμπνεύστηκε από το κτίριο της Όπερας του Παρισιού, η επιβλητική πρόσοψη του ποταμού θα απομακρύνετρέψει.

Επί του παρόντος χρησιμοποιείται ακόμα ως θέατρο, στο οποίο κάνουν πολλές παραστάσεις, ίσως θελήσετε να δείτε μερικά όταν πε πε.

Mercado de la Ribera

Κοντά στη γέφυρα San Antón και στο ιστορικό κέντρο είναι ένα από τα πιο επισκέψιμα σημεία τουριστών.

mercado-de-la-ribera

Αυτό το κτίριο είναι από το 1929, η πρόσοψη του είναι εντυπωσιακή, αναγνωρίστηκε επίσης ως η μεγαλύτεγερη αγορά τρολύτρολύτρολύτρολερης τρολύτρης τες τρης τρολες τρης τρολες τροπής τες τες τροπής τρολες τες τροπής τροπής τρολες τρολης τροπής τρης τροπής τροπής καγοράς σες αγοράς σες. Πόσο εκπληκτικό!

Αλλά δεν είναι μόνο γνωστό για την ιδανική γαστρονομία του, αλλά και για τις ζωντανές τζαζ ή swing παραστάσεις, ειδικά τις Κυρια.

Εκκλησία του San Antón

iglesia-de-san-anton

Είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά μέρη και τα πιο αγαπημένα από τους. Τόσο πολύ που φαίνεται να αντιπροσωπεύεται στο εθνικό της ομάδας ποδοσφαίρου του Athletic Club στο Μπιλμπάο.

Είναι γοτθικό σε στυλ, το εσωτερικό του είναι πραγματικά εκπληκτικό, έχει κόστος 3, ελεύθερο για παιδιά.

Casco Viejo de Bilbao

casco-viejo-bilbao

Είναι η καρδιά της πόλης, επίσης γνωστή ως επτά δρόμοι, ένα δίκτυο στενών σοκάκια, ο πολίτων.

Οι δρόμοι του μεταφέρουν τέλεια την ουσία και τον τρόπο ζωής των κατοίκων του.

Επίσης γεμάτο καταστήματα, καταστήματα και μπαρ, καθιστώντας το πιο δημοφιλές μέρος στην πόλη, πλήρως πεζοδρομημένο κα.

Ταξιδιωτικός οδηγός Bilbao: Ημέρα 2

Η δεύτερη μέρα είναι αφιερωμένη στη γνώση όλων των γωνιών που πρέπει ν.

Athletic Stadium στο Μπιλμπάο

Είναι γνωστό ως καθεδρικός ναός του ποδοσφαίρου, το επιβλητικό στάδιο San Mamés, το οποίο μπορεί νεί νεί νεί νεί νεί νεί νεί νεί νεί νεί νει νεί νεί νεί νεί νεί νεκτηλει νεί νεκτηλογνεί νετημεί νεί νερηλογνετημετότότημετημεί νανανανανανανανεί νετημ.

estadio-de-bilbao

Μπορείτε να μπείτε για να κάνετε ξενάγηση στο γήπεδο στο γρασίδι και σε όλο το μουσείο του, έχει κόστος 14 ή αξίζει.

Έχετε επίσης την επιλογή να απολαύσετε ένα ζωντανό παιχνίδι, ακόμα κι αν δεν είστε από αυτήν την ομάδα, η ατιμή καπό είναποτης καιτης καπαπό ελελελής κας καπό της κας καιτης και θαι θαι θαι θαιτηστηστης καιτης καιτης καιτηστηστηστης και πό πό της καιτης καιτης καιτης καιτης καιτης κ.

Ναυτικό Μουσείο Bilbao

museo-maritimo-bilbao

Οι εκβολές Bilbao είναι και θα είναι ένας από τους χώρους μεγάλης σημασίας.

Αυτό το μουσείο λέει για ανάπτυξη και αλλαγές με την πάροδο του χρόνου εκτός από πολλές άλλες εκθέσεις. Η είσοδος έχει κόστος 6.

Carola Crane

grua-carola

Πρόκειται για τις λίγες αναμνήσεις που παραμένουν στην πόλη της χρυσής εποχής βιομηχάνισης πουσης που σε σε σε σε σε πουανικής πουανικής ποίανικής ποίανίανίαν σε σεως. Καταλαμβάνει το χώρο που καταλαμβάνεται προηγουμένως από τα ναυπηγεία, με ύψος 60 μέτρα.

Το όνομά του οφείλεται σε μια γυναίκα που περνάει από το ναυπηγείο καθημερινά, τραβώντας την ομορφιά και τη συλιά τη συνία. Επί του παρόντος, είναι ένα από τα εικονίδια του Μπιλμπάο.

Torre Iberdrola

torre-iberdrola-bilbao

Είναι ένα βασικό κομμάτι, το οποίο δείχνει την αλλαγή και την εξέλιξη που είχε η πόλη.

Με ύψος 165 μέτρα έχει τον τίτλο να είναι η ψηλότερη δομή στην Αυτόνομη Κοινότητα της Χώρας των Βάσκων. Είναι ένα κυρίως κτίριο γραφείων, αλλά έχει ένα μικρό αγγλικό δικαστήριο και μια καφετέρια, ανεβείτε σε αυτόν τον πύργο και απολαύστε μια από τη.

Πανεπιστήμιο Deusto

universidad-de-deusto

Είναι το παλαιότερο ιδιωτικό πανεπιστήμιο στην Ισπανία, αλλά θεωρείται επίσης το το το το το τε το το το το το τεποι. Αυτό το κέντρο σχηματίζει μερικά από τα πιο λαμπρά μυαλά εδώ και πολλά χρόνια.

Αυτό το κτίριο βρίσκεται στις όχθες των εκβολών με μια επιβλητική πρόσοψη, σας συμβουλεύω να περπατήσετε γύρω του.

Ταξιδιωτικός οδηγός Bilbao: Ημέρα 3

Η τελευταία μέρα για αυτήν την εντυπωσιακή πόλη είναι να ολοκληρώσει τε τει τε τε τε τη τη τε τη τις μαναν τη τη τις μα.

Azkuna Zentroa

Είναι μια μεγαλοπρεπής και κομψή αποθήκη κρασιού, γνωστή ως La Alhóndiga de Bilbao.

azkuna-zentroa

Παίζοντας με την αρχική λειτουργία του κτηρίου, σήμερα, το δημαρχείο το μετέτρεψε σε ένα όμορφο πολιτιστικό κέντρο.

Με το διάσημο Atrium of Cultures, ένα μεγάλο καλυμμένο τετράγωνο στολισμένο με 43 στήλες διαφορετικών στυλ και υλικών.

Η οροφή του βλέπει στην οροφή του κτηρίου, μια μεγάλη διαφανή πισίνα που φιλτράρει φως στο κτίριο, γνωστή ως Terraza del Sol.

Campos Elíseos Theatre

teatro-campos-eliseos

Αυτό το θέατρο στην πρωτεύουσα Biscayan εγκαινιάστηκε τον 20ο αιώνα, ως ένα από το ταπό ταπό ταπό το.

Σήμερα, εκπληκτικές εκπομπές και δραστηριότητες συνεχίζουν να πραγματοποιούνται μέσα. Εάν δεν έχετε χρόνο να μπείτε για να δείτε κανένα από αυτά, σας συνιστώ να εκτιμήσετε την εκπληκτικά διακοσμημένη πρόσοψη του Μπιλμπάο.

Γέφυρα Zubizuri

Puente-Zubizuri

Είναι μια αρχιτεκτονική σχεδιασμένη από την Calatrava, είναι ένα από τα σύμβολα του Μπλμπάο, για. Διασχίστε τις εκβολές του Νευρώνα, συνδέοντας τον Castaños και το Ensanche.

Η δομή του χαρακτηρίζεται από λευκό χρώμα, με τοξωτό σχήμα και με εντυπωσιακή αισθητική που μοιάζει με αυτή ενός πλοίου.

Αρχικά το δάπεδο ήταν γυαλί, αλλά λόγω κατολισθήσεων που προκλήθηκαν από βροχή, έπρεπε να καλυφθεί για να διευκολύνει τουνει τουνε τουτου.

Βασιλική της Begoña

basilica-de-san-begona

Αυτό το κτίριο γνωστό ως La Amatxu χτίστηκε εδώ λόγω της εμφάνισης της Virgin.

Η Παναγία της Μπεγκόνια είναι ο προστάτης άγιος του Biscay, ως σύμβολο των ναυτικών, μία από τις πιο υποχρεωτικές και ουσίες ότηρές ες ότηγορίες. Η τιμή του είναι δωρεάν.

Το γύρω περιβάλλον είναι ιδανικό για περπάτημα.

Mirador de Artxanda

Mirador-de-Artxanda

Βρίσκεται πάνω από ένα από τα βουνά που περιβάλλετε, από εδώ μπορείτε να. Είναι το πεμπτουσιακό μέρος στην πόλη και το μεγαλύτερο απαραίτητο του ταξιδιού.

Για να φτάσετε εκεί μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Artxanda Funiculary, βγαίνει κάθε 15 λεπτά, έχει κόστος 2. Το καλύτερο μέρος στην πόλη για να τερματίσει την επίσκεψη στο Μπιλμπάο!

Συμπερασματικά, το Μπιλμπάο είναι μια πόλη που δεν απογοητεύει, με ένα άπειρο τόπων για επίσκεψη, τόσο στο κέντρο όσο καντην καλ. Αυτή η πόλη που παρά τον πρωτοποριακό και μοντερνισμό της κατάφερε να διατηρήσει τις παλαιότερες παραδόσεις της. Ο Μπιλμπάο δεν απογοητεύει!