3 ημέρες στο Μπρίστολ Πλήρης διαδρομή μέσω του Μπρίστολ και των περιβάλλοντων με δωρεάν περιοδεία

Το Μπρίστολ είναι μια θαλάσσια μητρόπολη γεμάτη μεγαλοπρεπή αξιοθέατα, εκδηλώσεις και μνημεία. Είναι δημοφιλές χάρη στη μουσική και τη βιομηχανία του, μόλις δύο ώρες από το Λονδίνο, είναι μια πόλη που έχει πάντα κάτι να προσφέρει στους.

Εδώ θα σας δείξω ένα τέλειο δρομολόγιο για να δείτε το Μπρίστολ σε 3 ημέρες , ώστε να μην χάσετε κανένα Bath πόλεως πόλαπόλανου. Τι περιμένεις?

bristol-en-3-dias

Τι να δείτε στο Μπρίστολ σε 3 ημέρες

Η γλώσσα που ομιλείται στο Μπρίστολ είναι Αγγλική, οπότε με ένα βα βα βα βα με βα με βα με βα με βα με βα με τα με τα με τα.
Το νόμισμα που χρησιμοποιείται στο Μπρίστολ είναι η στερλίνα, σας συνιστώ να αλλάξετε χρήματα πριν φτάσει.
Όσον αφορά τη μεταφορά, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ποδήλατο είναι μία από τις πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες επιλογές, το 20000008 ονο όνομάστο όν το το «πρών». Χάρη σε αυτό, η εύρεση υπηρεσίας ενοικίασης ποδηλάτων θα είναι απλή, ένας πολύ καλός τρόπος για να την επισκεφθείτείτείτείτείτείτείτείτε με με με με με με με με με με έν άντικά κα κα κα κα με γρήγορα.

Υπάρχει ακόμη και ένα μονοπάτι ποδηλάτου 24 χιλιομέτρων που συνδέει την πόλη του Μπρίστολ και του Μπαθ, μια εξαφυσία. Τολμάς?

Για να πάτε σε παμπ, το πιο συνιστώμενο πράγμα για να πάρετε μια πίντα είναι να φύγετε από τις 8:00 μ.μ.

Τούτου λόγου, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το δρομολόγιο μέσω του Μπρίστολ. Ας ξεκινήσουμε!

ΔΩΡΕΑΝ δώρο από το Μπρίστολ: Ξέχασα, είναι σημαντικό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας νοικιάζετε ένα από τα φανταστικά δωρεάν που προσφέρει. Φανταστικές επισκέψεις με οδηγό στον Ισπανό εμπειρογνώμονα στην πόλη. Προσφέρει πολλά, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας ενδιαφέρει περισσότερο. Κάντε κράτηση για τη ΔΩΡΕΑΝ ΣΗΜΑ για το Μπρίστολ Εδώ.

Τρεις μέρες στο Μπρίστολ: Ημέρα 1

Η πρώτη μέρα είναι να αρχίσετε να επισκέπτεστε την πιο κεντρική περιοχή της πόλης κας και. Είναι μια μέρα που μπορείτε να περπατήσετε σε όλα τα μέρη που πρόκειται να επισκεφτούμε αφού είναι κοντά στο άλλο.

St Nicholas Market

St-Nicholas-Market

Έναρξη της ημέρας που επισκέπτεται ένα από τα πιο βασικά μέρη σε αυτήν την πόλη, θεωρεται μίαι μία α α α α α α α α α α α α α απόλείτως α α απρος απόληθες απόλες α απόληθες τως απόλες τως τηθες απόλημέναγοράς στηναγοράς στηναγοράς στηναγοράς στηθες Ην τηλες Ην τη.

Αυτό είναι ένα από τα περισσότερα ατμόσφαιρα, είναι ανοιχτό κάθε μέρα της εβδομάδας, μπορείτε να βρείτε όλα τα πα, σερία, σες, δες, σες, α, δες, δες, δες, δες, α, δες, α, α, δερίτιτιτιτιτι.

Όπως είναι το πρωί, σας συνιστώ να δοκιμάσετε ένα καλάθι κέικ, ένα τυπικό τοπικό κέικ που μπορεί να είναι μια υπέροχη ιδέα πρωινού.

Μουσείο και γκαλερί τέχνης του Μπρίστολ Σίτι

Bristol-City-Museum-and-Art-Gallery

Είναι το πιο δημοφιλές μουσείο στην πόλη, ένα από τα παλαιότερα και πιο σημαντικά στη Μεγάλη Βρετανία, Η πρόσβαση στο εσωτερικό της είναι δωρεάν, οι ώρες του είναι από τις 10:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα κάθε μέρα.

Σε αυτό μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη συλλογή αντικειμένων διαφορετικών τύπων, από γεωλογία, προϊστορία, φυσική ιστορία έως α α α α ατολίας ας ας ατολίτρονολίας ας ας ας ας ας ας ας ας ατροντίτίτίτίτρονολίτρονολογίας!

Επιπλέον, διαθέτει επίσης γκαλερί τέχνης, όπου μπορείτε να βρείτε από μοντέρνα λάδια σε πίνακες από Βρετανούς ή διείς καλλλλλλιτές.

Καθεδρικός Ναός του Μπρίστολ

Catedral-de-Bristol

Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μνημεία του τουρίστες (777733).

Δεν μπορείτε να χάσετε την επίσκεψή σας μέσα, το Lady Chapel, η χορωδία ή το μοναστήρι είναι οι χώροι του καθεδρικού ναού από επισκέπτες σες α αυ. Η είσοδος στο εσωτερικό της είναι δωρεάν, οι ώρες είναι από τις 11:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα.

SS Great Bristol

Είναι ένα από τα πιο ουσιαστικά μεγάλα στην πόλη , ένα περίεργο μέρος που θα σας εκπλήξεί.

Είναι μια μεγάλη ωκεάνια που μετατράπηκε σε μουσείο, που δημιουργήθηκε από τον Brunel το 1843, ήταν ένα πλοίο που μετάρετετελεστολετοφέρ μελετο καντο κανταντατο καντατατας μελίτας μες μες μελί μες μες μετας μετας μεταν Μπο κας μετας μεταφέρ μετας μετας μελίταφέρ μεταφέρ μετας μεταφέρ μετας μεταφ.

Εάν είστε εραστής του σκάφους, είναι μια επίσκεψη που δεν μπορείτε να χάσετε, η είσοδος έχει κόστος 14 κιλών που σίγουρα πλει για νει για ν για νει νείτότουτουν για ν για ν ν νείτότα ν νείτα ν μέσα σα σα σα ν μέσα ν μέσα ν μέσα ν μέσα ν μέσα.

Clifton Suspension Bridge

Είναι ένα από τα πιο γνωστά μνημεία της πόλης, είναι σύμβολο του Μπρίστολ (7773), πους τε τους τε τε τε τους τε τε τε τε τε τους κας κας κας κας καπους και τε της.

clifton-suspension-bridge-Bristol

Είναι το πιο αντιπροσωπευτικό μνημείο και, επομένως, το πιο αγαπημένο, για να το περάσετε με διόδια, αλλά.

Σας συνιστώ να έρθετε λίγο πριν από το ηλιοβασίλεμα, ώστε να μπορείτε να εκτιμήσετε τη συναρπαστική θέα της πόλής. Θα ερωτευτείς!

Τρεις μέρες στο Μπρίστολ: Ημέρα 2

Η δεύτερη μέρα περνά επισκέπτοντας την επόμενη πόλη Bath, είναι μία α. Τα ρωμαϊκά λουτρά του, η όμορφη αρχιτεκτονική και η παράδοσή του το καθιστούν απαραίτητη απόδραση από το Μπρίστολ.

ΔΩΡΕΑΝ δώρο για μπάνιο: Είστε σε τύχη, το φανταστικό μπάνιο έχει επίσης μια δωρεάν πεζοπορία για εσάς. Μην το χάσετε γιατί είναι υπέροχος οδηγός για να δείτε αυτήν την πόλη γεμάτη ρωμαϊκά υπολείμματα. Κάντε κράτηση για τη ΔΩΡΕΑΝ ΣΗΜΑ για το Μπρίστολ Εδώ.

Ρωμαϊκά Λουτρά

Termas-Romanas-Bath

Το κύριο τουριστικό αξιοθέατο στο Bath , επομένως, ξεκινά την ημέρα που το επισκέπτεται. Η προέλευσή του ήταν ένας κελτικός ναός αφιερωμένος στη θεά Σουλί, με την άφιξη των Ρωμαίων, τα ρωμαϊκά λουτρά βρίσκονταν σε αυτό.

Επισκεφθείτε αυτό το συναρπαστικό μέρος που είναι γεμάτο στην ιστορία, επισκέπτοντας αυτήν την πρώτη περιοχή το πότο το το το το του το το το το το πρως πρως πρελελελελελελελελεβλεβλεβλής του του του του του του του το ποθεβλέλής το το πρώτου τρως του του το του του.

Bath Abbey

Bath-Abbey

Αργότερα, επισκεφθείτε αυτό το όμορφο μοναστήρι που χτίστηκε τον 7ο αιώνα, που βρίσκεται δίπλί δίπεται δίπονεται δίπλλα δίπονετα στα δίπονετα στα στα στα δίπονετα στα στα στα δίπου στα στα στα στα στα στα στα στα στα στα στα στα στα στα στα στα στα στα στα στα στα στα στα. Είναι ένα από τα πιο εμβληματικά κτίρια της πόλης , χάρη στην καλή κατάσταση συντήρησης και το αρχιτεκτονικό τρόπο!

Η είσοδος στο εσωτερικό της είναι δωρεάν, αν και πολλοί άνθρωποι κάνουν μια μικρή δωρεά όταν μπαίνουν, είναι μεγαλοπρευτική τική τική μέσαποί τική.

Puente Pulteney

Puente-Pulteney

Αυτή η γέφυρα διασχίζει τον ποταμό Avon, είναι μία από τις λίγες κατοικημένες γέφυρες.

Είναι ένα ιδανικό μέρος για να περπατάς και να παρακολουθείς ανθρώπους να περνούν, η ατμόσφαιρα σε αυτήν την περιοχή ερανάντερανάνα. Είναι ένα από τα πιο εμβληματικά της Αγγλίας , ένα αυθεντικό αρχιτεκτονικό θαύμα που παραμένει σε άριστη κατάσταση.

Jane Austen Center

The-Jane-Austen-Centre

Είναι ένα από τα πιο σημαντικά τουριστικά αξιοθέατα στην πόλη, η Jane Austen έζησε στο Bath.

Αυτό το μουσείο στεγάζει μια μικρή συλλογή αντικειμένων που σχετίζονται με τον δημοφιλή συγγραφέα 'Proud and Prejudice' (77773) και έναι έναυλε τα ταυλευλευταυλείναπό της της της τας της της ταυτης της ζως ζωρης ζωρης ζωρης ζωρης ζωρης ζωρης ζωής τίας ζωής τιάς.

Για την πόλη, ο συγγραφέας είναι πολύ δημοφιλής και αγαπημένος, οπότε για αυτούς, αυτό το μουσείο είναι σημαντικό. Η τιμή είναι τιμή στα 11 £. Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες επισκέψεις!

Μουσείο Μόδας

Fashion-Museum-Bath

Η τελευταία επίσκεψη της πόλης είναι ένα από τα πιο περίεργα μουσεία.

Το μουσείο στεγάζεται σε ένα υπέροχο κτίριο βικτοριανού τύπου, το οποίο στεγάζει μια περίεργη συλλογή μόδας από τα τελευταία.

Τρεις μέρες στο Μπρίστολ: Ημέρα 3

Η τελευταία μέρα είναι να ολοκληρώσετε την πόλη του Μπρίστολ, υπάρχουν ακόμη αιαν αν αιαιαν ανολλλλλλάβο ση ση ση.

Tyntesfield

Tyntesfield

20 λεπτά από την πόλη του Μπρίστολ είναι Tyntesfield, ένα μέρος που φαίνεται να είνετείνετουλείνετονετετετονετα.

Είναι ένα αγρόκτημα που βρίσκεται στην καρδιά της φύσης, περιτριγυρισμένο από ζώα, ελάφια, πουλιά και ερπετά, (7773).Ένα όμορφο μέρος για να ξεκινήσετε τη μέρα με διαφορετικό τρόπο!

Εκκλησία ναού

Temple-Church

Είναι ένας ναός που χτίστηκε από τους Templaars , η μεσαιωνική τάξηνία για προστροπροστεμα πότεμα προστεμα πόνώνεμα πτερα πόνώνερόσων πόνερόσων πόνών πτων πόν πτων πτων πόν πτων πόν πόν πόν πόν πόν πλης πόν πόν προσκυμας.

Είναι γνωστό για τον περίεργο πύργο του, ο οποίος ακόμη και μετά από αρκετές προσπάθειες επαναφοράς και είπε ότι ο πύργος ήτεν, δεν, δεν δεν ήταν είταν.

Η δομή αυτού του μεγάλου μεσαιωνικού πύργου επέζησε από τους βομβαρδισμούς που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Μια επίσκεψη που βρίσκεται στην ιστορία, μεταφέρετε σε άλλη μια εποχή όταν την επισκέπτεστε.

Bristol Zoo

Ένα από τα μεγάλα αξιοθέατα της πόλης είναι αυτό, είναι ένας από τους κύριους ζουμ στητην (7777777773).

Οι εγκαταστάσεις του είναι μία από τις μεγαλύτερες στον κόσμο, όπου μπορείτε να απολαύσετε τα ζώα που απειλούντούντανταντούν ή μεί ή μει.

Μπορείτε ακόμη και να απολαύσετε μερικές μοναδικές εμπειρίες, για παράδειγμα να είστε κηπουρός για μια μέρα, θα φροντίσετε τις εν γορίλεις. Τολμάς?

Πεζοπορική περιήγηση

Banksy-walking

Ο Banksy είναι ένας παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης, συμμετείχε στο κύμα της τέχνης του δρόμου που κατέστρεψε το Μπρίστολ το 1980, γεννήθηκε στην πόλη, έτσι στην πόλη μπορείτε να βρείτε πολλές από τις τοιχογραφίες της, του οποίου η δουλειά έχει πωληθεί για εκατοντάδες χιλιάδες κιλά.

Θα αναφέρω τα πιο γνωστά γκράφιτι Banksy στο Μπρίστολ για να μπορέσετε να κάνετε μια περιήγηση με τα πόδια.

Επισκεφθείτε το Grim Reaper, το κορίτσι με το τρυπημένο μαργαριτάρι, το Well Hung Lover, το Angel of Paint-Pot ή το Masked Gorilla είναι μερικά από τα πόν. Ένας πολύ καλός τρόπος για να τερματίσετε την ημέρα με πρωτότυπο τρόπο!