Cadiz σε 3 ημέρες - Οδηγός για διαφυγή στο Κάντιθ από το Σαββατοκύριακο

Το Cádiz βρίσκεται νότια της Ιβηρικής χερσονήσου, στο δυτικό τμήμα της. Είναι μέρος της Αυτόνομης Κοινότητας της Ανδαλουσίας και είναι γνωστό ως «κυπέλλο ασημί». Εάν ενδιαφέρεστε να το επισκεφθείτε, ακολουθήστε τον οδηγό μας για 3 ημέρες στο Cadiz με τους πιο σημαντικούς ιστότοπους σε αυ.

cadiz-en-3-dias

Τι να δείτε στο Κάντιθ σε 3 ημέρες

Η πόλη του Κάντιθ παρά τα πολλά πράγματα που μπορούμε να το δούμε τέλε τέλε τουνουσα τέλε σε σε σε σε σε σε σε σε σε σε σε σε σε 2 2 ημα. Την τρίτη μέρα θα αφιερωθούμε για να δούμε τα περίχωρα της πόλης.
Θα σας δώσουμε κάποιες πληροφορίες, ώστε να μπορείτε να δείτε πόσο ενδιαφέρον είναι η παλαιότερη πόλη στη Δυτική Ευνα.
Μαζί με την Huelva ονομάζεται La Costa de la Luz.
Το Cádiz είναι ένα νησί που ενώνει την ήπειρο μέσω των στενών Caño de Sancti Petri, το οποίο διασχίζει τα έλη.
Πολύ κοντά, είναι το φυσικό πάρκο Doñana που δηλώνεται μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς από τη UNESCO

FREETOR δώρο για Cádiz: Ξεκινήστε το ταξίδι σας με ένα δώρο, μάλλον ένα GIFT, μια δωρεάν περιοδεία του Κάντιθ από έναν τοπικό εμπειρογνώμονα και στα Ισπανικά. Εντελώς δωρεάν. Συνιστώ να καταλάβετε την πρώτη μέρα εάν έχετε τη δυνατότητα να δείτε το βιβλίο αυτής της δωρεάν περιοδείας για να κατανοήσείτείνείνε πλάλαι πόλα πλα πλα πλα πλα πόλα πόλα πλα πόλα τουτουτουτευτευτερα. Κάντε κράτηση για τη ΔΩΡΕΑΝ ΣΗΜΑΙΑ σας για Cádiz Εδώ.

Εδώ είναι ο χάρτης με το Itinerary που έχουμε προγραμματίσει να δούμε τον Cadiz ένα σαββατοκύριακο ή να αποχωρήσουμε:

Ταξιδιωτικός οδηγός Cádiz: Ημέρα 1

Την πρώτη μέρα μπορείτε να επισκεφθείτε το βόρειο τμήμα της πόλης του Κάντιθ όπου μπορείτε να βρείτε μνημεία τόσο σημαντικά, οι Κήποι Alameda Apodaca και το Κάστρο San Sebastián, μεταξύ άλλων δεν είναι λιγότερο σημαντικοί.

Μνημείο του Συντάγματος του 1812

Monumento-a-la-Constitucion-de-1812_cadiz

Η πρώτη πέτρα τέθηκε στις 3 Οκτωβρίου 1912, αλλά τε το το το το 1999999999999999999999999999999999999999999992.
Το κεντρικό σώμα του μνημείου είναι ένας πυλώνας 32 μέτρων. υψηλό σχηματισμένο με τέσσερις ιονικούς πιλότους που συνδέονται και ανεβαίνει από ένα περβάζι με τον μύθο «1812» στο προηγούμενο μέρος και « CÁDIZ»στεί τέλο τείτετέλο τέλο τεποι, γιαι τέτέτέτέτέτετέτέτέλο, γιαι τέτέτες, οι οπο, οι οπο, οι οπο τέτέτες υς υς τες υς υς υ, οι οπους υρας υς υς υς υς υς υς υς υρ.

Μουσείο Cádiz

Museo-de-Cadiz

Έχει τρεις ενότητες: Αρχαιολογία, ωραίες τέχνες και εθνογραφία.
Μεταξύ των συλλογών του, οι Φοίνικες ανθρωποειδείς σαρκοφάγους και μπαρόκ πίνακες από τους Zurbarán, Alonso Cano, Rubens, Juan Carreño de Miranda και Murillo ξεχωρίζουρίζουρίζουν.

Jardines de Alameda Apodaca

Jardines-de-Alameda-Apodaca_cadiz

Σε αυτούς τους περιφερειακούς κήπους σε στιλ Σεβίλλης και τετράγωνα, ανά.

Casa Palacio Moreno de Mora

Είναι ένα τριώροφο παλάτι τύπου Elizabethan με μια μεγάλη κεντρική αυλή, στην οποία εγκαταστάθηκε (11111111777).
Με ραντεβού, μπορείτε να επισκεφθείτε διάφορα δωμάτια, όπως το παρεκκλήσι και η βασιλική αίθουσα που φιλοξένησε τη βασίλισσα, μελίνσα, με λίνουτουτουτουτουτουτουτουτουτοφόρουτουτουτουλιά, μελίελίελίελωμα, μελίελίελίτοφόρους, μες, μες, μες, μες, μες, μες, μες, μες, μες, μες, μες, μες, μες, μες,.

Ρητορική του San Felipe Neri

Monumento-a-la-Constitucion-de-1812_cadiz

Μπαρόκ εκκλησία με σχέδιο και θόλο.
Μεταξύ των ετών 1755 και 1764, υπό την καθοδήγηση του Σεβίλλου αρχιτέκτονα Pedro Luis Gutiérrez de San Martín, πραγματοποιήθηκαν διάφορες μεταρρυθμίσεις κυρίως στο θησαυροφυλάκιο και άλλες που άλλαξαν σημαντικά την αρχική διακόσμηση, αφού μαζί τους οι τοίχοι τοίχου και ο χρυσός των πιλατών εξαφανίστηκαν, εκ των οποίων χρόνια αργότερα συνέχισαν να παρατηρούνται ορισμένα υπολείμματα.
Κατά τη διάρκεια του 19ου αιώνα, πραγματοποιήθηκαν έργα επέκτασης, αυξάνοντας τον αριθμό των παρεκκλησιών από πέντε έως έξι.
Το 1912, με την ευκαιρία της πρώτης εκατονταετίας του Συντάγματος Cádiz, πραγματοποιήθηκαν επίσημες εκδηλώσεις και σεις ολών ολών ολως σεως σεως σεως πτηστης σεως σεις ολίαι ολίαν πτηστηστης σεων σεων πτηστης σε ολών πτης πτηστηστης πτης πτης σευτης πτης πτημαι ολε ολε ολών πτης πτηστ.

Parque Genovés

Parque-genoves-cadiz

Η προέλευσή του χρονολογείται από τα τέλη του 18ου αιώνα όταν χτίστηκε το «paseo del paseo del perejil», ποποιαποιαπολετει τεποιαποιαποιηλει βλετετετετετετετετετετει βλετει η η βλετετετετετετετετετετετετετετεταν η η τετετετετετετεταν η ταν τετετε.
Σε αυτό το πάρκο μπορούμε να δούμε περισσότερα από 100 διαφορετικά είδη δέντρων και θάμνων, πολλά από αυτά εξωτικά και αμερικανικά.
Μεταξύ του πάρκου και της θάλασσας, υπάρχει η εσπλανίδα της Santa Bárbara, η οποία παρά την προνομιακή τοποθεσία του οχήματος, μέχρι τος τος τος τος τος τος τος τος τος του τος τος τος 201010101015015015.

Castillo de Santa Catalina

Βρίσκεται στην παραλία του όρμου. Σε αυτό, ήταν μερικοί από αυτούς που συμμετείχαν σε πραξικόπημα στην Ισπανία στις 23 Φεβρουαρίου 1981.

Castillo-de-Santa-Catalina_cadiz

Κάστρο San Sebastián

Castillo-de-San-Sebastian-Cadiz

Στο μέρος όπου ανεγέρθηκε ένας παρατηρητής από τη μουσουλμανική εποχή από τον 12ο αιώνα, Στις αρχές του 18ου αιώνα, τα κατασκευαστικά έργα ξεκίνησαν σε αυτό το οχυρωμένο περίβλημα με τοίχους, κενά, δύο λάκκους νερού και τραβήξεις, ότι με την πάροδο των ετών και βασίζεται σε επεκτάσεις και αποκαταστάσεις, έγινε ένα ακανόνιστα φυτευμένο φρούριο που υπερασπίστηκε τον βόρειο τομέα της πόλης.
Το 1860 το πεζοδρόμιο χτίστηκε για να συνδέσει το νησί με την αστική περιοχή της πόλης.
Με βάση τον μουσουλμανικό πύργο το 1908, χτίστηκε ο τρέχων φάρος, ο δεύτερος ηλεκτρικός στην Ισπανία, σχεδιασμένος από τον μηχανικό τή τή Rafael de la Cerda.

Ταξιδιωτικός οδηγός Cádiz: Ημέρα 2

Τη δεύτερη μέρα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να απολαύσετε το νοτιότερο τμήμα της πόλης, όπου θα βρείτε τον Πύργο Tavira, Ο αρχαιολογικός ιστότοπος Gadir, ο καθεδρικός ναός του Κάντιθ μέχρι να φτάσει στη γέφυρα του Συντάγματος, περνώντας από άλλα σημαντικά μνημεία που δείχνουμε παρακάτω.

Torre Tavira - Camera Oscura

Torre-Tavira-Cadiz

Ο πύργος Tavira, χάρη στο γεγονός ότι ήταν το υψηλότερο σημείο της πόλης πάνω από τά 45μ.), ορίστηκε το επίσημο παρατηρητήριο του λιμανιού της πόλης το 1778, και από αυτό ελέγχθηκε η είσοδος και η έξοδος πλοίων από το λιμάνείχος.
Το όνομά του προέρχεται από τον πρώτο υπολοχαγό φρεγάτας Antonio Tavira.
Στεγάζει σήμερα το Dark Chamber που εγκαινιάστηκε το 1994, ένα από τα πιο συμβολικά τουριστικά αξιοθέατα στην πόλη.

Gadir Archaeological Site

yacimiento-arqueologico-gadir_Cadiz

Τον 8ο αιώνα π.Χ., τι είναι τώρα η πόλη Cádiz ήταν ένα μικρό αρχιπέλαιο από τρία.
Όπου η Erytea βρισκόταν στο παρελθόν είναι ο αρχαιολογικός χώρος Gadir, ο οποίος μας επέτρεψε να γνωρίζουμε και να μελετήσουμε πώς οι Φοίνες.
Εκτός από τον Φοίνικα παραμένει αντίστοιχα στον 9ο αιώνα π.Χ. Τα απομεινάρια ενός εργοστασίου με πισίνες διατηρούνται επίσης.

Ο κεντρικός άξονας της επίσκεψης περιστρέφεται γύρω από τη φιγούρα του Ματάν, ένας Φοίνικας που πέθανε σε μεγάλη φωτιά.

Plaza de Las Flores

Plaza-de-Las-Flores-Cadiz

Αυτή η πλατεία σε σχήμα τριγώνου, είναι επίσης γνωστή ως Plaza Topete, είναι γνωστή για τα την την την την την την τηνωνα την τή κα τα τα τα τα τα τα τα τα τα τα τα τα τα τα τα τα τα τα τα τα πτα πτα τα κα τα τα πτα κα κα τα πτα πτα πτα πτα κα κ.
Στο κέντρο του βρίσκεται το μνημείο της μνήμης του Lucius Junius Moderatus, με το παρατσούκλι Columela, γεννημένος στο Cádiz στην αρχή της.

Καθεδρικός Ναός του Κάντιθ

catedral-de-cadiz

Το 1722, ως Επίσκοπος του Κάντιθ Λορένζο Αρμάνγκουαλ ντε ντε ντε ντε Κούτζ. Θεαματικός ναός μπαρόκ σε στιλ με λατινικό σταυρό σχέδιο με τρεις σηλιές και πιρολά στο κεφάλι, το οποίο είχε σχεδιάσει.
Υπό την πρεσβύτερη του, μια κρύπτη επίπεδης θησαυροφυλακίου συλλέγει ταφές επισκόπων, καθώς και του διάσημου μουσικού Manuel de Falla και του του του συ συ συ συ συ συ συ συ συ συγγραίκτου συγγραναναναναναναναναναναναναίκ José María María María Pemán.

Ρωμαϊκό Θέατρο του Κάντιθ

Το ρωμαϊκό θέατρο του Κάντιθ, πιθανώς η κατασκευή ξεκίνησε την εποχή του Lucio Cornelio Balbo που ονόμασε Balbo το νεότερο, κουατορβίρο, δικαστής που προήδρευσε της κυβέρνησης του Ρωμαίου Κάντιθ μαζί με τρεις άλλους μεταξύ των ετών 44 και 43 π.Χ

Teatro-Romano-Cadiz

Στα τέλη του 3ου αιώνα, εγκαταλείφθηκε και αυτό που απομένει από την κατσαρωμένη δομή του επαναχρησιμοποιήθηκε σε μεσαιωνικές εποχές ως αποθήκες, μπλοκ, μέρος των σπιτιών, κ.λπ. έτσι ώστε η ύπαρξη του θεάτρου ως τέτοια να κρύβεται από την άποψη, μέχρι το 1980 οι αρχαιολογικές σπουδές που ανέθεσε το Υπουργείο Πολιτισμού, για να οριοθετήσει την περιοχή απαλλοτρίωσης για να ανακαλύψει τη μεσαιωνική ακρόπολη της πόλης, παρείχαν την ανακάλυψη του ρωμαϊκού θεάτρου.
Η ύπαρξη σύγχρονων κτιρίων όπως ένα δημοτικό φυτώριο που συνορεύει με το θέατρο και άλλα στη γειτονιά Pópulo, μαζί με ερείπια ολόκληρουρουρουτος θερου θερου θερου θερου θερου θερου θερου θερέα ας.
Ωστόσο, από την ανακάλυψή του, έχουν πραγματοποιηθεί ενέργειες για να το ανακτήσουν. Επί του παρόντος, διαθέτει κέντρο ερμηνείας, όπου διαφορετικές περιοχές της κατασκευής μπορούν να δουν μέσα από πηγάδια που σκάβονται στο έδαφος, όπο, όπους, όπους, όπος, όπους, όπους, όπτι τι τι η, όπους, όπους, όπους, όπους, όπους ης η, τι η, όπους η, ης, ης, η, η ή ης η ορχήστι ης ης, τη, τι η, ης ης ταν τι τ.
Το κέντρο προσφέρει επίσης στους επισκέπτες τη δυνατότητα να μάθουν για την ιστορία του μέσω πληροφοριακών υπολειμμάτων και οπτικοαστικού.

Plaza de San Juan de Dios

Plaza-San-Juan-de-Dios-en-Cadiz

Παλαιότερα ονομαζόταν Plaza de la Corredera είχε τη λειτουργία της αγοράς, στην αρχή με ξύλινους στρατώνες μέχρι τις αρχές του 19ου αιώνα όταν αντικαταστάθηκαν από άλλους με εργοτάξια, Παρά τον εκσυγχρονισμό, η αγορά προκάλεσε πάντα δυσφορία από τη βρωμιά, έτσι από το δεύτερο μισό του αιώνα, ένας από τους στόχους προτεραιότητας του συνταγματάρχη της πόλης ήταν η εξάλειψη της εν λόγω αγοράς. Πραγματοποιήθηκαν έργα μεταρρύθμισης και ομορφιάς που αποτελούνται από τη φύτευση φοίνικων, εγκατάσταση από χυτοσίδηρο και πλακόστρωμα. Τα εγκαίνιά του ήταν στις 24 Δεκεμβρίου 1889.

Πόρτα από το έδαφος

Puerta-de-tierra_Cadiz

Ωστόσο, το Puerta de Tierra ήταν μέρος του τείχους της πόλης και η προέλευσή του χρονολογείται στις αρχές του 16ου αιώνα, η τρέχουσα εμφάνισή του οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη μεταρρύθμιση που προβλέπεται στα μέσα του 18ου αιώνα
Κάτω από τον κεντρικό πύργο που προεδρεύει του συγκροτήματος (χτισμένο για να στεγάσει τον οπτικό τηλεγράφο που εγκαταστάθηκε για επικοινωνία από το Κάντιθ με τη Μαδρίτη) και πρόσβαση στο πλαίσιο, το μαρμάρινο κάλυμμα ανυψώνεται, εκτελέστηκε υπό την καθοδήγηση του αρχιτέκτονα Cádiz Torcuato Cayón de la Vega.
Το Λειτουργικό Μουσείο βρίσκεται επί του παρόντος στο Puerta de Tierra, το οποίο συλλέγει την ιστορία και την υλική κληρονομιά μιας γραφικής τέχνης στου κας στου κας Cádiz κας κας κας μετου μετσέτρου μερας μετου.

Σύνταγμα Γέφυρα 1812

Puente-de-la-Constitucion-De-1812_Cadiz

Η γέφυρα Συντάγματος 1812 είναι μια καλωδιακή γέφυρα (γέφυρα 3092 m. (1440 εκ των οποίων στο νερό), το οποίο διασχίζει τον κόλπο του Κάντιθ.
Εγκαινιάστηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 2015.

Ταξιδιωτικός οδηγός Cádiz: Ημέρα 3

Την τρίτη μέρα θα ήταν ενδιαφέρον αν κάνατε μια εκδρομή στο Castillo de San Marcos στο λιμάνι της Santa María και αν θέλετε και μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τείτείτε τε τε τε τε τε τε τε τε τε το Jerez de la Frontera de la Frontera, όπου μπορείτε να απολαύσετε τα οινοποιεία και την παλιά του πόλη, δήλωσε ένα Ιστορικό-Καλλιτεχνικό Μνημειακό Σύγκρότημα.

Castillo de San Marcos (Λιμάνι Santa Maria)

Castillo-de-San-Marco-Puerto-de-Santa-Maria

Το ορθογώνιο Κάστρο του San Marcos είναι μια οχυρωμένη εκκλησία που χτίστηκε περίπου μεταξύ 1264 και 1270 με πρωτοβουλία του βασιλιά Alfonso X El Sabio, μετά την κατάκτηση της περιοχής, στα ερείπια ενός αραβικού τζαμιού στις όχθες του ποταμού Guadalete, προσβάλλοντας στην κατασκευή με θολωτές στέγες και ενισχύοντάς την με τέσσερις πύργους, δύο με εξαγωνικό σχέδιο και άλλα δύο με τετράγωνο σχέδιο.
Έγινε βασικό αμυντικό στοιχείο ολόκληρης της περιοχής και κέντρο εφοδιασμού για τον στόλο της Καστίλλης για τις αποστολές του.
Τα έργα επέκτασης πραγματοποιήθηκαν τον XV αιώνα, ανοίγοντας ένα κύριο παρεκκλήσι ή αψίδα γοτθικού στιλ καλυμμένο με θησαυροφυλάκιο με ραβδώσεις που κατέχει τον κάτω όροφο της διατήρησης του κάστρου, πιθανότατα ανέβασε εκεί που μπορεί να ήταν ο μιναρές του παλιού τζαμιού
Όταν η πόλη εντάχθηκε στο στέμμα της Καστίλης το 1729, το Medinaceli House είναι ο ιδιοκτήτης του κάστρου, το οποίο έκλεισε το 1868 και εγκαταλείφθηκε μέχρι την αποκατάστασή του τη δεκαετία του 1940 του 20ού αιώνα
Σήμερα ανήκει σε μια διάσημη εταιρεία οινοποιείων του Πουέρτο Ρίκα, Knight Winersies, και είναι ανοιχτό στο κοινό για την επίσκεψή σας.

Jerez de la Frontera

Στο Jerez de la Frontera μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τα οινοποιεία και την παλιά του πόλη.

Jerez-de-la-Frontera

Σας συνιστούμε να απολαύσετε μια δωρεάν περιοδεία γύρω από το Jerez, θα σας βοηθήσει να την γνωρίσετε πολύ.

Σε αυτήν την πόλη υπάρχουν πολλά μουσεία και θεματικά κέντρα όπου ο ταύρος, το άλογο, το φλαμένκο και το κρασί είνου.