3 ημέρες στο Κανκούν και τα Περιβάλλοντα

Το Cancun βρίσκεται στο Μεξικό, περιτριγυρισμένο από τα κρυσταλλικά νερά της Καραϊβικής. Αυτός ο προορισμός είναι γνωστός για τις όμορφες παραλίες του, με λεπτή λευκή άμμο και τον εκπληκτικό βυθό του.
Σε αυτόν τον οδηγό μέσω του Cancun σε 3 ημέρες , θα σας δείξω την τέλεια διαδρομή για να γνωρίσετε αυτόν τον παράδείσο.

cancun-en-3-dias

Τι να δείτε στη Rivera Maya σε 3 ημέρες

Για να ξεκινήσετε, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ποια τεκμηρίωσηρίωση είωση είωση είωση είωση είωση είωση ε Cancun.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Cancun του Μεξικού, πρέπει να λάβετε βίζα για να το πράξετε, εκτός από το έγκυρο DNI κα.

Η γλώσσα που ομιλείται στο Κανκούν είναι Ισπανική, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να κατανοήσετε.

Το πέσο του Μεξικού είναι το νόμισμα που χρησιμοποιείται στο Cancun, σας συνιστώ να αλλάξετε τα χρήματα πριν φτάσετε στον πό σα, φθερά.

Ο καλύτερος χρόνος για επίσκεψη στο Cancun είναι στην ξηρή περίοδο , που εκτείνεται από Νοέμβριο έως Απρίλιο, είναι σημα για ν ν ν να ν ν να να να να να να ν ναπροση για να να να να να ναν ναπα ντουχν ν ναπροση γιαναν ν ν ναν ν ναναπόλάβουχναπόλάβάσηνανανανανανανανανανανανανανα.

Ο Κανκούν έχει τροπικό κλίμα, οπότε οι εποχές χωρίζονται σε δύο, ξηρά και βροχερά. Λάβετε υπόψη αυτό για να οργανώσετε το ταξίδι!

Οι περισσότεροι άνθρωποι ταξιδεύουν γύρω από το Κανκούν με ταξί ή ακόμα και Uber, είναι μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε άνεση. Έχει επίσης καλές συνδέσεις με λεωφορεία που συνδέονται με ξενοδοχεία και περισσότερους τουριστικούς προορισμούς, εάν προτιμάτε να κάνετε χωρίς δημόσια. Τι περιμένετε να ανακαλύψετε τον παράδεισο?

FREETOR Gift μέσω Playa del Carmen: Ξεκινήστε το ταξίδι σας με ένα δώρο, μάλλον ένα GIFT, ένα Free Tour of Playa del Carmen από έναν τοπικό εμπειρογνώμονα και στα Ισπανικά. Εντελώς δωρεάν. Κάντε κράτηση για τη ΔΩΡΕΑΝ ΣΗΜΑ από την Playa del Carmen Εδώ.

Cancun Travel Guide: Day 1

Την πρώτη μέρα θα ερωτευτείτε αυτόν τον προορισμό, ανακαλύψτε τις πιο εκπληκτικές παραλίες Hotel Zone. Χαλαρώστε στις παραλίες του Κανκούν!

Σε μια μέρα δεν υπάρχει χρόνος να γνωρίσετε όλες τις παραλίες, αλλά το πιο κύριο που κάθε τουρίστας πρέπει να απολαύσει στει στει στο δρομολαμβάβάβάβατουτουτο δρομολατο δρομολόγιο μέσω το το δρομολόγιο μέσω το το Cancun.

Playa Langosta

Αυτή η παραλία είναι μια από τις πιο δημοφιλείς στη ζώνη Cancun Hotel, σε αυτήν τα νερά είναι ήρεμα, κα, κα ταια ιδεμα, κα τανα ιδεμερεμες ιδα, κα για για για ιδα ιδα ιδα γιανανα για ιδα ιδανα ιδα για για ιδανανανα γιανανανα για για γιανανανανα γιανανα για γιανανανα ιδανα τέλέλέλέλέλέλέλέλέλέλέλέλες.

Είναι γνωστό μεταξύ των κατοίκων ως αθλητική παραλία. Αυτό συμβαίνει επειδή σε αυτό, είναι κοινό να βρείτε κωπηλάτες που εκπαιδεύονται κάθε χρόνο για τη δημοφιλή Travesía Maya, μια δημοφιακή δρακή δρακή δρασίασία. Τι πρόκληση! Αλλά είστε σε διακοπές, ξεχάστε την προπόνηση και απολαύστε τον ήλιο και αυτήν την παραδεισένια παραλία.

Playa Tortugas

Playa-de-las-Tortugas

Είναι μια δημόσια παραλία, βρίσκεται δίπλα στην Playa Langosta, είναι μια παραλία με πολλές υπηρεσίες.

Στην περίοδο κύκλου χελωνών, αυτή η παραλία είναι η αγαπημένη για χελώνες στην περιοχή για όταν γεννούν, δηλαδή ότί ότί όταν ότι όταν όταν όταν όταν εύον. Εκατοντάδες μικρές χελώνες σκάβουν στη λευκή άμμο και κατευθύνονται προς τη θάλασσα. Παρατηρήστε αυτό το φυσικό θαύμα με τον σεβασμό που του αξίζει!

Playa del Carmen

Είναι μια από τις πιο όμορφες παραλίες της περιοχής, είναι έξω από τη ζώνη του ξενοδοχείου, λίγα λεπτα. Ένας από τους κύριους προορισμούς κατάδυσης στον κόσμο, χάρη στην καταπληκτική του βυθού και στις συναρπαστικές σπηλιές νερού. Τι θα λέγατε για την απόλαυση κατάδυσης στα νερά της που περιβάλλεται από θαλάσσια ζώα?

Río Secreto

Rio-Secreto

Είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και φτιαγμένες εκδρομές στην περιοχή και δεν είναι για λιγότερο, φυστο.

Είναι ένα φυσικό καταφύγιο, όπου θα ταξιδέψετε για να πάρετε κάποια μονοπάτια ζούγκλας με αυτοκίνητο. Μόλις φτάσετε εκεί θα μπείτε σε μια ημι-αίματη σπηλιά, κολυμπήστε μέσα από τα τυρκουάζ νερά της και ανακαλύψτε τους βράχους που. Σας συνιστώ να κάνετε κράτηση για τη δραστηριότητα εκ των προτέρων, συνήθως έχει πολλή τουριστική αξίωση και υπάρχουν στιγμές που εί.

Playa Delfines

Playa-Delfines

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες δημόσιες παραλίες στη ζώνη Cancun Hotel. Αυτό χάρη στο γεγονός ότι δεν υπάρχουν ξενοδοχεία, έχει θέα στην Καραϊβική Θάλασσα και μοιάζει πραγματικά με τον παράδεισο.

Σας συνιστώ να τελειώσετε την ημέρα στο Mirador de Playa Delfines, όπου μπορείτε να πάρετε μια από τις καλύτερες θέα στην περιοχή.

Ταξιδιωτικός οδηγός Cancun: Ημέρα 2

Η δεύτερη μέρα είναι να γνωρίσετε τα πιο απαραίτητα Cancun, εκτός από τα!

Chichen Itza

Chichen-Itza

Οποιαδήποτε επίσκεψη στο Cancun είναι ελλιπής εάν δεν εκτιμάτε με τα μάτια σας, μια ουσία επτη α ερία ελλλλον ερία.

Είναι ένας μεγάλος αρχαιολογικός χώρος με 6,5 χιλιόμετρα, χωρίζεται σε δύο διαφορετικές ζώνες.

Η κεντρική περιοχή είναι η πιο δημοφιλής, όπου βρίσκεται η γνωστή πυραμίδα Kukulkan, το πιο εμβληματικό μέρος του ιστότοπου.

Το νότιο τμήμα του 7ου αιώνα δείχνει μια κατασκευή σε στυλ Μάγια Πουλάκι, ενώ το κεντρικό στον 10ο αιώνα δείχνει τη σύντηξη δύο των.

Η επίσκεψη μπορεί να πραγματοποιηθεί σε 2-3 ώρες, αλλά αν θέλετε να δείτε τα πάντα ήρεμα ο απαραίτητος χρόνος ες 4-5.

Το πρόγραμμα του αρχαιολογικού χώρου είναι από τις 8:00 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ., ξεναγήσεις αρχίζουν να φτάνουν από τις 10000:000.μ.

Αν πάτε μόνοι σας, σας συμβουλεύω να μπείτε πριν από 10 για να απολαύσετε αυτό το θαύμα του κόσμου χωρίς τόσους. Φαντζηλέλείτοστοστότότό!

Η τιμή εισόδου ανά άτομο είναι 480 μεξικάνικα πέσος.

Sacred Cenote

Cenote-Sagrado

Λίγα λεπτά από το Chichen Itza είναι ένα από τα υπέροχα αξιοθέατα της περιοχής, το Sacred Cenote, δεν, δεν χωρίς ν χωρίς ν ναπότηλιτηλιτηλαπότηλαπότηλακό!

Είναι δημοφιλές για το ότι είναι σε αυτό, το μέρος όπου πραγματοποιήθηκαν οι περισσότερες τελετές και θυσίες Μάγια, στα βάθηρία πουτα πουτια πουρα πουρήφόρως πουτίτα πουτια πουρήλια.

Cenote Ik Kil

Playa-DelfinesΤρία χιλιόμετρα από το Chichen Iza είναι η φυσική πισίνα γνωστή ως Cenote Ik Kil, ένας παράδεισος σε ένα αρχαιολογικό πό μονα μονα μονα μονα.

Τα τυρκουάζ νερά του, τα εξωτικά πράσινα δέντρα και οι μεγάλοι στόχοι του που φτάνουν έξω από το πηγάδι στο εσωτερικό, μανίζουνίζουν ν πότερικού μα.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση από μια μακρά σκάλα ή να πηδήξετε από μερικά βήματα για τα πιο περιπετειώδη!

Πόλη του Βαγιαδολίδ

Pueblo-de-Valladolid

Αυτό το όμορφο μέρος είναι μία από τις Μαγικές Πόλεις, ένα τουριστικό πρόγραμμα στο Μεξικό. Ανήκει σε αυτόν χάρη στο γεγονός ότι αυτή η μικρή πόλη προστατεύει τέλεια τον πολιτισμό και την κληρονομιά της, με έναν πλούσιο ιστορικό πλούτότότότότότότότότότότό.

Σίγουρα, έχει μια ειδική γοητεία, με βαθιές προγονικές παραδόσεις, ιδανική για περιπολία σε αυτήν την πολύχρωμη και περίεργη πτα. Θα σε εκπλήξει!

Ταξιδιωτικός οδηγός Cancun: Ημέρα 3

Η τελευταία μέρα είναι ιδανική για να απολαύσετε ξανά τις παραδεισένιες! Η μέρα προχωρά πολύ, επίσης για να ανακαλύψετε περισσότερα τουριστικά αξιοθέατα στο νησί.

Isla Mujeres

Isla-Mujeres

Σήμερα είναι καιρός να σηκωθείτε νωρίς, αλλά θα αξίζει τον κόπο. Το πρωί της τελευταίας ημέρας, συνιστώ να το αφιερώσω για να ανακαλύψω ένα από τα πιο επισκέψιμα νησιά από το Cancun. Πάρτε το πρώτο πλοίο για το νησί και απολαύστε μία από τις πιο όμορφες παραλίες στην Καραϊβική Θάλασσα - έναν πραγματικό παράδεισο!

Αφήστε τον εαυτό σας να εκπλαγεί από τα τυρκουάζ και κρυσταλλικά νερά του, την ωραία λευκή άμμο και την ευπαίσθηνίδα.

Μουσείο Τέχνης Υποβρύχιας

Σας αρέσει η τέχνη? Σας αρέσουν οι περιπέτειες νερού? Ένας συνδυασμός και των δύο είναι δυνατός στο Isla Mujeres, χάρη στο γνωστό MUSA, ένα μουσείο κάτω από τη θάλασσα.

Πολλά γλυπτά στερεωμένα στη βυθισμένη συνύπαρξη με τον βυθό, σχεδιασμένο για τη συντήρηση του περιβάλλοντος και τηνίαιανίαιαιανου γιαιανίτηλογα γιανουμα για για για για για για για για διερα νάτηνάτητητητητητητητηνοτητητηνοτητητητητητηνοτητητητητηνοτητηνίτηνουμανοτηνοτροφόρουμα τροφόρους για τ. Το πιο περίεργο έργο τέχνης στον κόσμο!

Είναι μία από τις δραστηριότητες που απαιτούνται περισσότεροι από χιλιάδες ανθρώπους ετησίως σε αυτόν τον όμορφο προορισμό. Τα κρυστάλλινα νερά του, η τέχνη και ο βυθός του το καθιστούν μια από τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες στην περιοχή.

Αρχαιολογική Ζώνη του Βασιλιά

Zona-Arqueologica-del-Rey

Το Κανκούν είναι πολύ περισσότερες από παραλίες, μία φορά το απόγευμα ε.

Αυτός ο προορισμός, γνωστός ως 'ο Βασιλιάς', αρ., η περιοδεία θα σας πάρει 40 λεπτά. Ανακαλύψτε τα αρχαιολογικά υπολείμματα ορισμένων από τις δομές των Μάγια που διατηρούνται, κατά τη διάρκεια της περιοδείας, θα βρείτε την ιστορία. Καταπληκτικό!

Nichupté Lagoon

Laguna-Nichupte

Για να αποχαιρετήσω τον παράδεισο, προτείνω αυτήν την ουσιαστική επίσκεψη, έναν αν αν απους θης θης θης θεωντους Cancun.

Είναι ένας από τους καλύτερους προορισμούς στην περιοχή, χάρη στη μεγάλη βιοποικιλότητα της χλωρίδας και της πανίδας, αυτοί 30000000000000000000000 επόνωνίτων εραπό ερα. Συναρπαστικό!

Σε αυτά, μπορείτε να απολαύσετε όλα τα είδη αθλημάτων περιπέτειας, από αναβοσβήνει, καγιάκ ή τζετ σκι. Αν και το πιο συνιστώμενο για την περίσταση, ένα ταξίδι με βάρκα για να απολαύσετε ένα ευχάριστο ηλιοβασίλεμα.Υπάρχει κάτι καλύτερο να αποχαιρετήσετε τον παράδεισο? Καθαρή μαγεία για αυτό το μαγικό πεπρωμένο.