Cappadocia σε 3 ημέρες Μια αξέχαστη τριήμερη διαδρομή μέσω της Καππαδοκίας

Η Καππαδοκία είναι σήμερα ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στην Τουρκία. Γνωστό ως 'γαλακτοκομείο' λόγω των αρχικών τοπίων, του μυστικισμού και των παραδόσεων που περιβάλλουν το μέρος.

Το πιο σημαντικό πράγμα για την Καππαδοκία είναι η συναρπαστική της κληρονομιά, καθώς έχει γεωλογικές σχηματισμούς που είναι μοναδικές στικές στικές.

Σε αυτήν την 3ήμερη διαδρομή στην Καππαδοκία Σας δείχνω ποια μέρη μπορείτε να επισκεφθείτε για να μηθείτείτείτείτείτείτείτείτείτείτείτείτείτείτείτείτε τείτείτείτείτείτε τε τε τείτε τε τε τε τε τε τε τε τε τε τε τε τε τε τε τε τικά τα τε τε τα τε τε τα. Ας ανακαλύψουμε την Καππαδοκία!

capadocia-en-3-dias

Τι να δείτε στην Καππαδοκία σε 3 ημέρες

Για να ξεκινήσετε, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πρόσβαστουρα.

Καθώς ανήκετε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, για να ταξιδέψετε σε αυτό το συναρπαστικό μέρος, πρέπει μόνο να έχετε το DNI σε τάξη.

Συνιστάται επίσης να διατηρείτε το διαβατήριό σας σε ισχύ, αν και δεν είναι απαραίτητο, το συνιστώ γιατί δεν πάν.

Το νόμισμα που χρησιμοποιείται στην Καππαδοκία είναι η τουρκική λίρα. Συνιστώ να αλλάξετε χρήματα για να φέρετε κάτι σε μετρητά, καθώς συνιστάται για κάθε ατύχημα που μπορεί να προκύψει στο ταξίδι.

Μπορείτε ακόμα να πληρώσετε στα περισσότερα μέρη και εγκαταστάσεις χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα ή να αλλάξετε τε τε ται τα τα τα τα τα τα τα χρήμα μόλε τα μόλε τα στα στα ότα ότα στα στα στα στα τα στα στα ότα στα τα στα στα χρήμα στα ότα πο πό πό τη χώρα στη χώρα πο πο χρήμα στη χώρα μόλο πο πο πουσα στη.

Η ομιλούμενη γλώσσα είναι τουρκική σε όλη τη χώρα, σε αυτήν την περιοχή δεν θα έχετε πρόβλημα με αυτό, γιατί τόσο τουριστικοί.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι οι ώρες στην Τουρκία είναι διαφορετικές από αυτές στην Ισπανία, για παράδειγμα το μεσημεριανό γεύμα, σε αυτήν τη χώρα, οι ώρες μεσημεριανού γεύματος το μεσημέρι είναι από τις 12:30 έως τις 14:30, ενώ το δείπνο λαμβάνει χώρα από τις 7:00 μ.μ.

Οι ώρες των καταστημάτων είναι συνήθως αρκετά εκτεταμένες λόγω του μεγάλου αριθμού τουριστών που λαμβάνουν κάθε χρόν.

Για να μετακινηθείτε στην περιοχή, η καλύτερη επιλογή είναι να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στην Καππαδοκία για να μεταφέρ. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αποφύγετε ανάλογα με τις περιηγήσεις ή τις δημόσιες συγκοινωνίες.

Μετά από όλες τις βασικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε πριν πάτε στην Καππαδοκία, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τε τε τηνε τηνα. Πάμε εκεί!

Ταξιδιωτικός οδηγός Cappadocia: Ημέρα 1

Την πρώτη ημέρα στην περιοχή Cappadocia, προορίζεστε να πάρετε μια περιοχή 35-kilometer.

Μουσείο ανοιχτού αέρα Göreme

Museo-al-aire-libre-de-Goreme

Ξεκινήστε επισκέπτοντας αυτό το μοναστικό σετ λαξευμένο από το βράχο, διαφορετικές εκκλησίες και παρεκκλήσια από τον 10ο έως τον 12ο αιώνα. Ξεχωρίζει για τις όμορφες τοιχογραφίες του με εντυπωσιακά και πλά χρώμακά, τα πιο συναρπαστικά είναι η Εκκλησία της Apple ή η Εκκλησία του Φιδιού.

Η είσοδος σε αυτό το σετ έχει κόστος 30 τουρκικά λίρες, επίσης αν θέλετε να μπείτε στο πιο συναρπαστικό από όλα τα Karanlik Kilise, έχελεια 10 τουσίων. Αυτό είναι το ίδιο γιατί είναι μια σκοτεινή εκκλησία, οπότε οι τοιχογραφίες έχουν διατηρηθεί τέλεια. Θα σε εκπλήξει!

Valle de las Palomas

Valle-de-las-palomas

Προχωρώντας στον επόμενο προορισμό μπορείτε να κάνετε μια στάση σε αυτό το όμορφο μέρος. Αυτή η επιβλητική κοιλάδα οφείλει το όνομά της στις πολυάριθμες σοφίτες.

Απολαύστε τη συναρπαστική θέα αυτών των βράχων, ένα μοναδικό τοπίο που πρέπει να θαυμάσετε.

Κάστρο Uchisar

Castillo-de-Uchisar

Αυτό το κάστρο είναι το υψηλότερο σημείο στην Καππαδοκία, ένα φυσικό φρούριο που βρίσκετα.

Επισκεφθείτε τα δωμάτια και τις σήραγγες που συνδέονται μεταξύ τους. Ανεβαίνει τα 120 βήματά του στο υψηλότερο μέρος του κάστρου, μια ζάλη ανάβασης, η οποία αναμφίβολα αξίζει να κάνει, χάρη στην παν παν παν παν πανορνορανειανειανειαν πτιαναν πτιαν παν πτιαναν παν πτιαν πτική πτηλίαν πτική πτική πτική πτιαν πτηλιά, μευρηχν πτιαν πτηλαναναν πτηλίαναναν πτηχ.

Ortahisar

Ortahisar

Λίγα χιλιόμετρα μακριά είναι αυτό το κάστρο, ένας σχηματισμός βράχου ύψους 90 μέτρων.

Η πραγματική γοητεία αυτής της πόλης είναι ότι μπορείτε να ανακαλύψετε την παραδοσιακή ζωή της πιο αγροτικής Τουρκίακής.

Είναι μια πόλη που συνεχίζει να διατηρεί τον τρόπο ζωής της, τους κατοίκους που ζουν χάρη στη γεωργία και συνεχίζουν ν ν ν ν ν ν ν ν ν ν ν ν ν ναλόγείναν ν ν τηστηνα τηνα τηνα τηνα την την την την τηναγν την την την την την ουσίαλία τηναλίαλίαλίτην την Τουστην την Τουτην Τουτ.

Hill of Desires

Αυτή η άποψη γνωστή ως Temeni Tepesi, είναι ένα από τα πιο τουριστικά μέρη στην πόλη Ürgüp.

Για να φτάσετε εκεί πρέπει να ανεβείτε σε έναν απότομο λόφο, η διαδρομή είναι σύντομη αλλά έντονη, κατά τη. Μόλις ανεβείτε, απολαύστε την καλύτερη θέα στην πόλη Ürgüp. Περάστε τη νύχτα σε αυτήν την πόλη για να συνεχίσετε τη διαδρομή αύριο.

Cappadocia Travel Guide: Day 2

Η δεύτερη μέρα συνεχίζει τη διαδρομή μέσω των πιο συναρπαστικών τοπίων και πόλεων στην παπαδην.

Hamman Ürgüp

Hamman-Urgup

Το πρωί ξεκινά περπατώντας μέσα από αυτήν την όμορφη πόλη, περιτριγυρισμένη από νη από τες νη νη νη νες νη νες νες νες νες νες νης νες νης νες νης νης νης νης νης νης νερυσίαπόλες νης νης νης νης νης νης νης νης νης νης νης νης νης.

Μπορείτε να απολαύσετε μια κολύμβηση στον παλαιότερο χαμάν στην Καπππαδοκία, μια εξαιρετική ιδέα για να απολαύσετε μια μονή κα μονα. Η είσοδος έχει κόστος 15 λίρες, θα το λατρέψετε!

Οι καμινάδες των νεράιδων

Chimeneas-de-las-Hadas

Σε μικρή απόσταση από αυτήν την πόλη, είναι οι πιο διάσημες και εφές καμιτσουσίες Cappadocia, στρουσίες στρουσίες στομίες στρουσίες Pasabag.

Ξεχωρίζουν για το μεγάλο ύψος τους και για τα περίεργα σχήματά τους, τελειώνουν με σχήμα μανιταριών, εξ ου και το όνομά τους, τι μοιάζους.

Εδώ, επιπλέον, μπορείτε να επισκεφθείτε την Εκκλησία του San Simón, που βρίσκεται σε μία από τις υψηλότερες σχηματισμούς, ύψους 20 μέτικών. Ένα μέρος γεμάτο μαγεία!

Avanos

Avanos

Κάντε μια μικρή στάση στην πόλη Avanos, μέσω αυτής, ο μεγαλύτερος ποταμός στην Τουρκία τρέχει, γνωστός γιαστός γιανός γιανός γιανός γιανιστός γιαίος.

Δεν μπορείτε να χάσετε μια επίσκεψη στο Τζαμί Aladdin και στο Οθωμανικό Τζαμί του Yeralti, από τον 16ο αιώνα, μια ουσιαστική εία. Ένα συναρπαστικό περιβάλλον!

Çavusin

cavusin

Αυτή η εγκαταλελειμμένη πόλη είναι καταπληκτική. Επισκεφθείτε τα σπίτια του με ροκ σταθμό και τα πολλά περιστέρια του, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην Εκκλησία του San Juan Bautista.

Ξεχωρίζει ότι είναι μία από τις παλαιότερες στην Καπππαδοκία, για τις εντυπωσιακές στήλες που βρίσκονται μέσα στις τοιχογραφές τοιχογραφές τοιχογραφίελιών. Ένα περίεργο μέρος!

Valle del Amor

Valle-del-amor

Δημοφιλή και ένα από τα μέρη που επισκέπτονται οι τοπία τους τοπίους, ένα από (77773).

Ξεχωρίζει για τους πολυάριθμους διαβρωμένους ηφαιστειακούς βράχους του, όταν γνωρίζετε τα περίεργα σχήματά του, μπορείτείτείτείτείτε νε νείτείτε νε νε νε νε νε νε νε νε νε νε νε νετε νετετε. Τι περιμένετε να μάθετε?

Cappadocia Travel Guide: Day 3

Η διαδρομή συνεχίζει να ανακαλύπτει μερικές από τις πιο δημοφιλείς πόλεις στην Καππαδοκία.

Μπαλόνι

Paseo-en-Globo-Capadocia

Η πιο τυπική εικόνα της Καππαδοκίας είναι αυτή των ουρανών γεμάτων μπαλονιών. Φανταστείτε να μπορείτε να απολαύσετε την εμπειρία στο πρώτο άτομο?

Ξεκινήστε την ημέρα παρακολουθώντας την ανατολή σε ένα από αυτά τα συναρπαστικά μπαλόνια, για να ζήσετε εγκακρά.

Προτείνω αυτήν την περιοδεία Balloon γύρω από την Καππαδοκία, γιατί σε καλή τιμή σας παίρνουν από το ξενοδοχείο, σας προσφέρουν έν έν πραραιτουν τιτιτέλί.

Ένας οδηγός θα σας συνοδεύσει σε όλη την περιοδεία, και όταν προσγειώνεστε, σας προσφέρουν ένα ποτήρι σαμπάνιας και πιστουρηποιηροευρηρα. Καπππαδοκία στα πόδια σας!

Μουσταφαπάσα

Mustafapasa

Επισκεφθείτε αυτήν τη μικρή πόλη, ένα ήσυχο μέρος, λίγο μακριά από τους πολλούς τουρίστες στης Cappadocia.

Έχει μια γοητεία που γνωρίζουν λίγοι επισκέπτες. Ανακαλύψτε τις εκκλησίες του τρογλοδυτού με πίνακες σπηλιών και οι περίεργες προσόψεις του το καθιστούν μοναδικό προορισμό.

Εάν θέλετε να μάθετε την καθαρή ουσία της Τουρκίας, αυτή είναι η πόλη που δεν μπορεί να χαθεί στο ταξίδι σας.

Πολλές παλιές πόρτες, σπίτια με κομψά σκαλιστές προσόψεις, δείχνουν την καθημερινή ζωή των κατοίκων και των παλαιών της. Θα ερωτευτείς!

Devrent Valley

Valle-del-amor

20 λεπτά από την πόλη Mustafapasa είναι αυτή η όμορφη κοιλάδα, ένα από τα πιο συναρπαστικά μέρη στη στη στηνά μέρη στηνά στηνάνά στηνά Καστηναστη στηνοπαστηνόπατηνόνόντηντηντηντηνόντηνόνόντηνόνόντηντην Κα στην Κασηντηντηνετηνωνωντηντηνωνωνωνων Κα στην Κα.

Είναι ένα μέρος για να αφήσετε τη φαντασία σας να τρέχει άγρια, καθώς οι καμινάδες αυτής της κοιλάδας έχουν πολύ πρωτότυπα, α, α ή α. Το πέρασμα των ετών και η διάβρωση δημιούργησαν αυτό το φυσικό έργο τέχνης.

Το να περιηγείτε σε ολόκληρη την κοιλάδα για να θαυμάσετε όλους τους σχηματισμούς του μπορεί να διαρκέσει τουλάχιστον 2 ώρες, 2 ώρες, ες, ες, ει έν έν έν έν έν έν έν έν έν έν ένα, το το το τες τες το τα, τα, τες έν έν έν έν έν ένα, τες τες έν έν έν έν ένα α α τες α α α α τες τες τες α α α α τα τ. Και μην ξεχνάτε την κάμερα!

Άγκυρα

Ankara

Επισκεφθείτε την πρωτεύουσα της Τουρκίας, δεν είναι ένα από τα πιο όμορφα μέρη στη χώρα.

Πολλοί λαοί διαφορετικών πολιτισμών έχουν περάσει από την πόλη εδώ και χρόνια, χάρη σε αυτό, έχει ένα συναρπαστικό παρελθόν.

Δεν μπορείτε να φύγετε χωρίς να επισκεφθείτε το Θέατρο και το Ναό του Αυγούστου και της Ρώμης, επισκέπτοντας ένα α α α α α α α α από από από από ταπό ταπό ταπό ταπό ταπό ταπό ταπό ταπό ταπό ταπό ταπό ταπό ταν ταπό ταπό ταπό ταπό ταπό ταπό τα ταπό ταπό ταν ταπό τα.

Εν ολίγοις, Η Cappadocia είναι ένας συναρπαστικός προορισμός , ένα ιδανικό μέρος για να έρθετε σε επαφή με τη φύση. Φυσικά, για να απολαύσετε μοναδικά τοπία και τοπία χάρη στους περίεργους βράχους του, αλλά και σε όμορφα χωριά για να γνωρίσετε πλήρως την την την την την την την την την την την την την την την την αγροτην Τουσία. Απολαύστε τη φύση στην πιο καθαρή του μορφή!