3 ημέρες στην Καρκασόνη 3 ημερήσια διαδρομή μέσω της Καρκασόνης και της Νότιας Γαλλίας

Η μεσαιωνική πόλη της Καρκασόν είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στη Γαλλία, προσελκύοντας περισσότερους από πέντεντους εντεντους εντεπτεπους επτεπτες επτεπτεπτρόπτεπτρόπτες ες ες επτρόπτες επτρόπτρόπτρόπτρόπτες ες επτεπτες ες ες ες επτρόπτες ες ες ες ες ες επτρόπτεπτρόπτ. Δεν εκπλήσσουμε αφού είναι ένα εξαιρετικό μέρος. Μόλις δείτε την περιφραγμένη παλιά πόλη που εκτείνεται σε έναν λόφο που περιβάλλεται από ψηλούς τοίχους, πύργους και οχυρώσεις, θαι, θαι πότικά, σαι πότει πότικά, σαι πό πότικά, σαι νει πίστει σαι σαν πίστει νει πίστει πίστει σαν πίστει σαν πίστει σαι σαν πίστει σαν πίστο πίστει σαν πίστει σαι σαι σαν πίστο.

carcassonne-en-3-dias

Η Παλιά Πόλη της Καρκασόν ταξινομείται ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη στη στη στη τη στη τη Γα νότη Γα τη Γα. Θα σας πούμε ό, τι μπορείτε να κάνετε σε ένα ταξίδι στην Καρκασόν σε 3 ημέρες.

Τι να δείτε στο Carcassonne σε 3 ημέρες?

Η πρώτη άποψη και η πρώτη εντύπωση πριν εισέλθει στην περιφραγμένη πόλη είναι δύσκολο να ξεπεραστεί, υπάρχουν άνθρωποι στους οποίους αυτή η άποψη δημιουργεί τέτοιες προσδοκίες που μια φορά μέσα μπορούν να αισθάνονται απογοητευμένοι, αλλά το φυσιολογικό είναι ότι αφήνεις τον εαυτό σου να ερωτευτεί τη μαγεία της Καρκασόν.

Οι δρόμοι στενού περιβάλλουν την πόλη, περνώντας προσεκτικά μεσαιωνικές αυλές και σπίτια, στη μεγαλύτερη μεσαιωνία, μευτικά, μευτικά, μεία, μελανουτα, μελά, μεία, με λα, μεία, με λα, μεία, με λάχιστα για, με λίγο τα, με τανο ταν τα, ταν ταιταιτα τα ταιτα, ταιωμένε τα τα, τηναιωμένανανανα.
Πολλά από τα σπίτια έχουν μετατραπεί σε εστιατόρια (για όλους τους προϋπολογισμούς) και τουριστικά καταστήματα τέχνης υψηλής ποιότης).
Μια μέρα ή το πολύ δύο ξοδεύεται συνήθως στην παλιά πόλη της Καρκασόν. Εμείς σε αυτόν τον οδηγό θα χρησιμοποιήσουμε 1 ημέρα για την Carcassonne, αν και θα είναι η βασική πόλη θα χρησιμοποιήσουμε τις υπόλοιπες μέρες για να.

ΔΩΡΕΑΝ τέσσερα από την Carcassonne στα Ισπανικά Εδώ. Royalty, απολαύστε μια δωρεάν περιοδεία μέσω της μεσαιωνικής πόλης Carcassonne, περιοδεύοντας τις πιο εμβληματικές γωνίες και από έναν ειδικό στηνα. Και καλύτερα από όλα, είναι δωρεάν. Μπορείτε να προσλάβετε τη δωρεάν περιοδεία σας στο Carcassonne Here

Τουριστικές δραστηριότητες στο Carcassone

.

Είναι απαραίτητο να έχετε αυτοκίνητο, εάν δεν έχετε ταξιδέψει στο όχημά σας, σας συνιστούμε να μετακινηθείτε στην 3 3 ηνονερητροτροτροτροτο όχημες καλή σαλή σαλή σας κας κας κας κας κας κας κας κας καιν 3 3 3 τροτροτροτροτροτροτροτες κας κας κας, διας και 3 3 3 ν 3 ν ν ν ν ν ν ν νοπής σας καιν ν ν.

Ταξίδι στο Carcassonne: Ημέρα 1

Θα περάσουμε την ημέρα για να γνωρίσουμε την παλιά πόλη της Καρκασόν, Για να μπείτε στην παλιά πόλη θα διασχίσουμε τη γέφυρα και θα περάσουμε ανάμεσα στις δύο σειρές τειχών για να φτάσουμε σε μια μεσαιωνική πόλη.
Το Pont Vieux μας οδηγεί στη Rue Trivalle, έναν στενό δρόμο με παλιά σπίτια, μερικά από τα οποία είναι τώρα εστιατόρια και καταστήματα αντίκων. Από εκεί φτάνετε στο Porte Narbonnaise, την κύρια είσοδο της πόλης.

Carcassonne-puente

Μόλις ενταχθεί στην παλιά πόλη της Καρκασόν, μπορείτε να απολαύσετε ένα λαβύρινθο από περιέλιξη. Ως αποτέλεσμα, είναι αναμφίβολα υπερβολικά εμπορευματοποιημένο με τυπικά καταστήματα και καταστήματα με αναμνηστικά.

Carcassonne Old Town

Υπάρχουν 52 πύργοι και δύο μίλια διπλών συμπυκνωμένων τειχών που περιβάλλουν αυτήν τη μοναδική οχύρωσησησησησησησηση. Ένας περίπατος κατά μήκος των μάχες προσφέρει υπέροχη θέα στην πόλη της Καρκασόν και τις επίπεδες πεδιάδες του Λανγκεντόκ.

Murallas-de-Carcassonne

Η Βασιλική του Αγίου Ναζάριο

Στις εποχές της Βισγοτθικής υπήρχε ένα θρησκευτικό κτίριο σε αυτό το μέρος, αλλά επανασχεδιάστηκε συνεχώς κατά τη διάρκεια των αιώνων, μέχρι τον 13ο αιώνα το τρέχον κτίριο χτίστηκε κατεδαφίζοντας τα πάντα εκτός από την κρύπτη και το σηκό της αρχικής εκκλησίας. Κατά συνέπεια, μεγάλο μέρος του ναού σε όλα τα 16 μέτρα είναι αυθεντικά ρωμαϊκό σε στυλ.

basilica-de-san-nazario-carcassonne

Το 1801 η Βασιλική αντικαταστάθηκε ως καθεδρικός ναός της πόλης από τον 13ο αιώνα Εκκλησία του Αγίου Μιχαήλ, αήλ. Καιν Καν Καιν και καν αι και δείν αν αν αν, αι δείν, αν, αι δείν, αι αι δείνείν, αν, αν, ανείνείν, ανείνεί τανείνείνείνείνείνεί ανείνείνες, ται ται ται τα. Το όργανο της Βασιλικής είναι το παλαιότερο στη Γαλλία και έχει αποκατασταθεί απόλυτα στην πρώην δόξα του.

Καθεδρικός Ναός του Σαν Μιγκέλ

Καθεδρικός Ναός γοτθικού τύπου που είναι σήμερα ο καθεδρικός ναός της πόλης. Έχει ρολόι με πολύ όμορφα βιτρό παράθυρα που φαίνονται τέλεια από μέσα.

catedral-saint-michel-carcassonne

Το εξωτερικό του καθεδρικού ναού είναι αρκετά νηφάλιο και δεν είναι κάτι που το ξεχωρίζει στο πλαίσιο της πόλής.

Το Comtal Castle

Βρίσκεται στην καρδιά του Cité, Το Comtal de Carcassonne Castle χρησιμοποιείται τώρα ως γραφείο πληροφοριών, από τις οποίες μπορείτε να κάνετε κράτηση ξεναγήσεων, και υπάρχει ένα εκτεταμένο μουσείο αντικειμένων που ανασκάφηκαν με την πάροδο των ετών. Αξίζει να επισκεφθείτε, καθώς προσφέρει απτές και ενδιαφέρουσες ενδείξεις για τους αρχαίους κατοίκους.

castillo-comtal-carcassone

Το κάστρο χτίστηκε τον 12ο αιώνα από τους Trencavels, οι οποίοι ήταν η άρχουσα οικογένεια στην οχύρωση για δύο αιώνες και υποστηρικτές τών τηγών τηγών την την την των την της της την των της των της Cathars. Αυτό, δυστυχώς, τα έβαλε σε άμεση σύγκρουση με τον Simon de Montfort και τους Knights Templar, και την τελική εξαφάνισή τους.

Ταξίδι στην Καρκασόν: Ημέρα 2

Σήμερα θα κάνουμε εκδρομή στα βόρεια της πόλης. Επιστρέφοντας στο τέλος της νύχτας πίσω στη βασική μας πόλη για να απολαύσουμε την όμορφη θέα.
Βορειοανατολικά της Carcasonne υπάρχει ένας δρόμος που οδηγεί στην πόλη Revel. Αυτή η διαδρομή μας οδηγεί στο νότιο τμήμα του Montagne Noir (το νότιο άκρο της περιοχής Central Massif), περνώντας από μερικά αρχαία δάση και το αυξημένο υψόμενου.

Saissac

Η πόλη του Saissac, με ένα εντυπωσιακό κάστρο πάνω από τον λόφο κάτω από τις πεδιάδες κάτω από της.

castillo-de-saissac

Soreze

Η πόλη Soreze, η αγαπημένη μας μεσαιωνική πόλη στην περιοχή και με πολλά μεσαιωνικά ξύλινα κτρα κτα. Μια βόλτα στους κήπους του Soreze Abbey School είναι επίσης μια πολύ ευχάριστη επίσκεψη.

soreze-francia

Revel

Το Revel διαθέτει ένα καλά διατηρημένο κέντρο με μεγάλη μεσαιωνική αγορά και πολλά εστιατόρια. Ιδανικό να σταματήσετε το μεσημέρι και να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να δείτε την πόλη.

Revel-francia

La Pomarede

Η τελευταία και προαιρετική στάση αυτής της ημέρας μας οδηγεί στο κάστρο και τη μικρή πόλη La Pomarede. Έχει πολύ καλά εστιατόρια, στην πραγματικότητα υπάρχει ένα αστέρι Michelin.

Ταξίδι στην Καρκασόν. Ημέρα 3

Την τελευταία μέρα θα ταξιδέψουμε νότια της πόλης Carcassonne επισκέπτοντας πολύ ενδιαφέροντα μνημεία, κάστρα κα όλη τρους όλη τρους.

Αβαείο Saint Hilaire

Θα κατευθυνθούμε νότια, φτάνοντας στο όμορφο Αβαείο Saint-Hilaire ένα από τα πιο όμορφα ρωμαϊκά κτικά κτικά κτίαϊκά κτίδιαϊκά κτίριασιά στίδερά στηνανανανανιανανανανανανιανανανανανανα.

abadia-de-saint-hilaire

Μόλις είμαστε πολύ κοντά σε μια μικρή πόλη που ονομάζεται Alet les Bains, η οποία έχει ένα όμορφο μεσαιωνικό κέντρο.

Μπελφέλ

Μια πόλη γνωστή για το κάστρο της πάνω από έναν λόφο.

belcastel-francia

Limoux

Επίσκεψη σε αυτήν την πόλη αξίζει τον κόπο πάνω απ 'όλα για τη γνώση της μεσαιωνικής.

limoux-francia

Εάν το επισκεφθείτε το Σαββατοκύριακο μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου, πραγματοποιείται ένα φεστιβάλ που.

Συμβουλές για την επίσκεψη στην Καρκασόν

Είναι αναμφίβολα μία από τις πιο ενδιαφέρουσες και η πόλαιαιαιαιτηλέουστικές μεργεργεργείς μειτικές μειακές μείς πόλειτημένείς πόλείς πόλείς στημένειτητημένειτημένειασασασασασασαλείς πόλεις στημένεις σεις σεις σεις σεις σεις σεις σες γεις σεις σεις σεις σε.
Υπάρχουν ίσως δύο πράγματα που μειώνουν ελαφρώς την ελκυστικότητα μιας επίσκεψης στην Καρκασόν:
- Το πρώτο είναι η αναπόφευκτη παρουσία πολλών άλλων επισκεπτών, οπότε συνιστάται να επισκεφθείτε νωρίς την ημέρα ή εκτός εποχής, εάν είναι δυνατόν
- Ορισμένοι ταξιδιώτες αρχιτεκτονικής κατηγόρησαν την έλλειψη γνησιότητας σε ορισμένα μέρη της ανακαίνισης. Η Καρκασόνη αποκαταστάθηκε εκτενώς τον 19ο αιώνα σε μεγάλο βαθμό για να είναι μια «ιδανική μεσαιωνική πόλη», οπότε για παράδειγμα οι μυτεροί πύργοι στους πύργους δεν θα υπήρχαν στα μεσαιωνικά χρόνια, οπότε αν είστε καθαριστής μπορεί να πιστεύετε ότι υπάρχει ένας ελαφρύς αέρας «Disneyland craw» στην πόλη. Αλλά το μέγεθος και η ομορφιά αυτής της πόλης υπερτερούν κατά πολύ αυτές τις ανησυχίες και συνιστάται μια επίσκεψη.

Κάτι απαραίτητο για αυτήν τη διαδρομή είναι να νοικιάσετε αυτοκίνητο, η επίσκεψη στην Καρκασόνη δεν χρειάζεται περισσότερο απον 1 ή 1 ή 1 ή 2 2 1 ή 2 η.

Όταν ταξιδεύετε στο Carcassonne

Αν ψάχνετε για ηρεμία και για να απολαύσετε την πόλη, σας συνιστούμε ναι νε νε νε νε νε ναι ναι να να να ναι να ναι να να να να να ν ν ν ν ν ν να ν ν να να να να ν ν νεπότον ν ν ν ν ν ν να ν να να να να να να να ν ν ν ν ν. Το κλίμα είναι πιο κρύο, αλλά μπορείτε να απολαύσετε την πόλη με πιο ήρεμο τρόπο, επίσης εάν το επισκεφθείτε κοντά στα Χριστούγεννα.
Το καλοκαίρι είναι η υψηλή σεζόν και είναι γεμάτη τουρίστες, καθιστά δύσκολη τη μετακίνηση γύρω από την πόλη και το κόστος διαμου. Εκτός από αυτό, η θερμότητα μπορεί να ασφυξία.