Cusco σε 3 ημέρες Οδηγός για να δείτε τον Cusco και τα περίχωρά του σε τρεις ημέρες

Δεν υπάρχουν λόγια για να εξηγήσετε τη μεγαλειότητα αυτής της αυτοκρατορικής πόλης. Το να μιλάς για τον Cusco είναι να μιλάς για τοπία ταινιών, ένα συναρπαστικό παρελθόν και ιστορία και μια μοναδική αρχιτεκτονική. Ένα μυστικιστικό μέρος!

Εδώ θα σας δείξω ένα τέλειο δρομολόγιο για το Cusco σε 3 ημέρες , ώστε να μην χάσετε κανένα από τα πιο εκπληκτικά μέρητικά μέρη. Θα τα ανακαλύψουμε?

cusco-en-3-dias

Τι να δείτε στο Cusco σε 3 ημέρες

Θα ξεκινήσουμε τον οδηγό με μερικές προηγούμενες συμβουλές για να πεταυλείτα.

Πληροφορίες ενδιαφέροντος

Καταρχάς, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ποια τεκμηρίωση είναι απαίτη γιανα.

Για να ταξιδέψετε σε αυτόν τον επιβλητικό προορισμό, είναι απαραίτητο να έχετε το έγκυρο αναγνωριστικό και διαβατήριο, με ελλλίωτικό εί εί εί εί εί ελλλάχιστητικό 6 μήν.

Εδώ το νόμισμα που χρησιμοποιείται είναι ο Ήλιος, σας συμβουλεύω να αλλάξετε τουλάχιστον ένα μικρό χρηματικό ποσό, ώστε να πλάβετείτε κάνετε κάνετετετετε κάν για γιαι γιαι για κάν κάν κάπλημα για για κάπλη για κάπλη για κάπουμα κάπουμα για για κάπουμα κάπουμα κάπουμα κάπουμα για κάπουμα κάπουμα κάπουμα κάπουμα κάπουμα για κάπουμα για κάπουμ. Σε πολλά μέρη θα σας επιτρέψουν να πληρώσετε με κάρτα, αν και σας συμβουλεύω να μεταφέρετε πάντα μετρητά.

Η γλώσσα που ομιλείται σε όλη τη χώρα του Περού είναι Ισπανική, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να την κατανοήσετε σε κανέλήν. Επιπλέον, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να απολαύσετε τους ντόπιους, είναι πολύ ωραίο και φιλικό. Ανακατέψτε και περάστε χρόνο με τους κατοίκους του!

Για να μετακινηθείτε στο Cusco ή στα κύρια τουριστικά αξιοθέατα μπορείτε να το κάνετε με όλους τους πιθανούς τρόπους. Υπάρχουν πολλά μέσα και φορές, οπότε δεν θα έχετε ταλαιπωρία.

Εάν θέλετε να έχετε σύνδεση στο Διαδίκτυο, ο καλύτερος τρόπος είναι να αγοράσετε κάρτα SIM μόλις προσγειωθείτε στον ιστότοπο.

Ειδοποίηση! Η ασθένεια υψομέτρου στο Cusco είναι κάτι πολύ συνηθισμένο, καθώς βρίσκεται σε υψόμετρο 3350 μέτρων, ακόμη και σε πολλές βασικές τουριστικές εκδρομές. Το πιο χρησιμοποιημένο διάλυμα για την προσπάθεια καταπολέμησης είναι τα φύλλα κόκας.

Μια εξαιρετική ιδέα για να γνωρίσετε την πόλη και ως πρώτη επαφή, είναι να κάνετε ξενάγηση στο Cusco και τα πιο σημαντικά είανά είαναταναναναλιά, γιανανα για γιανταναναναναντα, γιαρά είαταρά ερά ερά ερά ερά ερά ερά ερά ερά ερά ερά ερά ερά ερά ερατατατατατατα, γιατατα, γιατατατα, για, για, γιατα. Πηγαίνετε για τον Κουσκο!

Οδηγός ταξιδιού Cusco: Ημέρα 1

Η πρώτη μέρα είναι να γνωρίσετε την πόλη του Cusco, που βρίσκεται στην οροσειρά Andes, δήλωσε τη τη τη τη τη τη τη η η η η η η η η η η η ης Ιστη Ιστης Ιστης Ιστης Ιστης Ιστης Ιστής πρης πρε πρης πρης πρε πρε πρελής πρε πρης πρε πρης πρης Ιστικής Πρωσαν Πρωτής πρεφυρης. Μια μέρα γύρω από την πόλη είναι ιδανική για να ανακαλύψετε τα καταπληκτικά μνημεία και τα μέρη που στεγάζει.

Plaza de Armas

plaza-de-armas-cusco

Αυτή η πλατεία έχει ανακηρυχθεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς, το νευρικό κέντρο της πόλης κας κας και έν που.

Ερχόμενοι στο Cusco και χωρίς να γνωρίζουμε ότι αυτή η πλατεία είναι αδύνατη, σήμερα περιβάλλεται από τα πιο τοπικά, όπουραρατουρα, πουρα, πουραπουραπουραπουτιτιτα, πουρα, πολιτιτιταπουρα, πόν, πουτίτίτίτίτίτέτιτίτιτιτιτιτιτιτιτιτιτιτιτιτιτιτέτου, α, α, α, α, α, α,.

Στην αρχαιότητα αυτό το μέρος ήταν ένα βάλτο που στεγνώθηκε από την Αυτοκρατορία της Ίνκας, καταπληκτικό!

Απολαύστε τη συναρπαστική ατμόσφαιρα που αναπνέει, περπατήστε μέσα από αυτό και γιατί όχι, καθίστε για να απολαύσετετετείτε έντε κατετε καμε κατό καλάλάβο πραλάβο πό πραλό πό πό πραλό πό πό πό πό πό πό πό πό πό πό πραμεραλαλό πό πό πό πι πό πραλό πραλό πό πό πό πό π. Η μέρα ξεκινά στο Cuzco!

Καθεδρικός Ναός του Κουσκο

Catedral-de-cusco

Ισχυρίζονται ότι είναι η πιο όμορφη εκκλησία στο Περού, άρχισε να κατασκευάζεται αι αι αι αργότο αι αργότε αργότέλλόγως α.

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα παραδείγματα αποικιακής και τέχνης Ίνκα στο Κούσκο, ένα κτίριο που δείχνει τη σύντηξη και των.

Το εσωτερικό του στεγάζει ένα μείγμα στυλ, μπαρόκ, αργά γοτθική και πλατεριά, έχει επίσης πραγματικά συναρπαστικά ξύλινα.

Αλλά χωρίς αμφιβολία, το μεγαλύτερο κόσμημά του είναι ο κύριος βωμός του, ένα έργο τέχνης!

Ναός του Qoricancha

Templo-del-Qoricancha

8 λεπτά με τα πόδια από τον καθεδρικό ναό είναι ο ναός στον Ήλιο ή τον Ναό.

Ήταν το κύριο θρησκευτικό και πολιτικό κέντρο του Κούσκο, ήταν το μέρος όπου το Ίνκα, Ίντι (ήλιος), ένα από τα πιο ιερά μέρη.

Ο θρύλος λέει ότι όταν έφτασαν οι Ισπανοί δεν είχαν δει ποτέ τόσο χρυσό μαζί, επειδή οι τοίχοι ήταν επενδεδυμένοι με χρυσά στρώματρατρατος.

Με την άφιξη των Ισπανών, αυτό το μέρος έγινε Καθολικό θρησκευτικό μέρος, έγινε μοναστήρι.

Σήμερα, είναι ένας συνδυασμός ναού Ίνκα με καθολική εκκλησία, όπου ξεχωρίζει η πλούσια εσωτερική διακόσμηση, που μετατρέπεί εί σεί εται σεί σεί σεί ετουνεται σεται.

Mercado de San Pedro

Mercado-San-Pedro

Μία από τις πιο ουσιαστικές επισκέψεις στην πόλη είναι να επισκεφθεί το Mercado de San Pedro, ένα α από από από από από α από από από από από από απόλε απόν απόν απόν από απόν απόν απόν απόν αραπόν απόν απόν από απόλερίν απόν αραπόν αραπόν αραραπόν. Ιδανικό για να γνωρίσετε το παραδοσιακό εμπόριο και ακόμη και να κάνετε μια αγορά αναμνηστικών και πάνω απ 'όλα, δοκιμάστε κάποιο τυπικό φαγητό!

Αυτό το μέρος είναι τεράστιο, όταν η φασαρία αναλαμβάνει τη στιγμή, μοιάζει με ένα μέρος γεμάτο διαταραχή, αλλά τίποτα ποτα ποτα ποτα ποτα ποτα πιο ποτα ποτα α πιο μελου α α α α α α α α πέρα α α α α α α α απέρα α α α α α α απέρα α αραπέρα αραπέρα α απέρα α α απέρα απέρα. Οι στάβλοι ομαδοποιούνται ανά τμήματα ανάλογα με τα προϊόντα που πωλούν.

Μυρμήγκια, θόρυβος και χρώματα καθιστούν αυτήν την αγορά βασική θέση στην πόλη. Απαιτούμενη επίσκεψη, θα το λατρέψετε!

Μουσείο Ίνκα

Museo-Inka

Είναι ένα από τα πιο διάσημα μουσεία στο Κούσκο, γνωστά και για τα πιο όμορφα αποικιακά κτιακά τουρα.

Μέσα στεγάζει μια περίεργη έκθεση Inca art, κεραμικών, ρούχων και ακόμη και μούμιες. Μια βόλτα στην ιστορία και τα έθιμα αυτού του μυθικού πολιτισμού, ένας από τους πιο συναρπαστικούς της εποχής!

Οδηγός ταξιδιού Cusco: Ημέρα 2

Η δεύτερη μέρα είναι αφιερωμένη σε ένα από τα θαύματα του κόσμου, δεν μπορεί ναι ναι ναι ναι ναι ν ναι ν ναι ναι ναι ναι ναιλεί νατεί ναιλεπροσπροσπροσπροσπαιλεί ν ν ναιτεπαιλεί ν εί εί ναιτεί επαιτεπαιλεπατεπατεί ν ν επα σεπα σεί ν επα σε. Μαγικός!

Machu Picchu

Machu-Picchu

Μετάβαση στο Machu Picchu από το Cusco είναι επίσης όμορφο, το ταξίδι είναι όμορφο.

Για να φτάσετε στο Μάτσου Πίτσου, είναι απαραίτητο να το κάνετε με τρένο ή με εκδρομή στο Μάτσου Πίτσου. Οποιαδήποτε από αυτές τις επιλογές είναι υπέροχη, εξαρτάται από το αν προτιμάτε να το κάνετε μόνοι σας ή να ταξιδέψετε με έναν συν συν συν συν συν συντερην οδην οδηγό.

Το ταξίδι με τρένο είναι ένα από τα συναρπαστικά πράγματα της ημέρας, είναι μια από τις πιο εκπληκτικές σιδηροδρομικές διαδρομές σε ολόκληρο τον κόσμο, χάρηρο το το το το το το το το τό το το το το το το το το το το το τύ. Από ταινία!

Το ταξίδι διαρκεί σχεδόν 4 ώρες ταξιδιού, αν και σας διαβεβαιώνω ότι θα πετάξουν.

Εάν αποφασίσετε να πάρετε το ταξίδι με τρένο μόνοι σας, το φθηνότερο τρένο για να το κάνετε είναι το λεγόμενο Expedition, 54, ενο Expedition, ενο ες 54 sales, πο 54 sales, πο, πτο πο κόστο 54 sales, κάτο ες πο 54 sales, κάτες πο πο 54 sales, κάτο πο πο πο πο πο πο 54 sales Expedition,54 sales, κάτες πο πο πους πους 54 sales Exp. Το πιο εκπληκτικό πράγμα για αυτό το τρένο είναι ότι έχει πανοραμικά παράθυρα που περιλαμβάνουν μέρος της οροφής.

Από τους Aguas Calientes πρέπει να πάρετε ένα λεωφορείο για να ανεβείτε στο πάνω μέρος του βουνού, εδώ βρίσκεται η ακρόπουτουτουτουτου.

Για πρόσβαση στην ακρόπολη πρέπει να αγοράσετε ένα εισιτήριο για είσοδο, η βασική τιμή είναι 55.

Σας συνιστώ να φέρετε έναν οδηγό ή να τον προσλάβετε εκεί, είναι ένα από τα 8 θαύματα του κόσμου, φανταστείτείτείτείτείτείτείτείτείτείτείτείτείτείτε ποι ποι πόσαι ποι ποι ποι ποι ποι ποι ποι ποι ποι ποι ποι ποι ποι ποι ποι ποι ποι ποι ποι ποι ποι ποι πάνεί ποι ποιαι ποι ποι ποι ποι πόσα. Γνωρίστε την σε βάθος!

Περιηγηθείτε στα λιθόστρωτα σοκάκια του, ανεβείτε και κάτω από τις αναρίθμητες σκάλες του, όπου έχουν βρεθεί τελε.

Περπατήστε ήρεμα, απολαύστε κάθε γωνιά είναι κάτι μοναδικό στον κόσμο, ερωτευτείτε το τοπίο και την ξεχωριστή στιγμή.

Εάν θέλετε να αποφύγετε τον μεγάλο αριθμό τουριστών που είναι πάντα στο μέρος για να απολαύσετε τη μαγεία του τόπου με λίγο προστόνεπροστουραπροστα, Σας συμβουλεύω επισκεφθείτε το πρώτο πράγμα, οι άνθρωποι συνήθως φτάνουν αργότερα το πρωί. Θα σας διευκολύνει να λάβετε καλές φωτογραφίες!

Θυμηθείτε ότι είναι σε μεγαλύτερο υψόμετρο, οπότε η ασθένεια υψομέτρου είναι κοινή, πολεμήστε το με τσάι φύλλων κόκας κας κας κα και που.

Απολαύστε τη γοητεία του Μάτσου Πίτσου, η μνήμη του θα καταγραφεί στον αμφιβληστροειδή σας.

Οδηγός ταξιδιού Cusco: Ημέρα 3

Η τρίτη μέρα είναι για ένα μέρος που δεν μπορεί να χαθεί σε οποιαδήποτε διαδρομή μέσω της π. Ήταν μια από τις κοιλάδες που εκτιμήθηκε περισσότερο από τους Ίνκας, χάρη στο κλίμα και τον πλούτο των εδαφών, όπου παράγεται το και το και το και το και το καλαι το και τελαλαι τελαλαι το καλαλαι τελαλαι.

AwanaKancha

AwanaKancha

Η πρώτη θέση για επίσκεψη της ημέρας είναι αυτή η περιοχή της Ιερής Κοιλάδας, ιδανική για άμεση γνα γνα τη γνα τη γνα τική κουτική κουτία τία τία τία τη γνα τη γνα τη γνα τική κουτημένα τημένα τη γνα τη τηστημένα τημένα της τημένα της τημένα της της της της της της της.

Είναι ένα ζωντανό μουσείο, ένα μέρος για να ανακαλύψετε τις συναρπαστικές παραδόσεις της περιοχής.

Σε αυτήν την πόλη, μπορείτε να μάθετε για τη διαδικασία παραγωγής παραδοσιακών υφασμάτων των Άνδεων, αρκετά θαύματό!

Μπορείτε να παρατηρήσετε ολόκληρη τη διαδικασία, από το να δείτε τα ζώα να βόσκουν στο πλύσιμο, το πλύσιμο, το μαλί.

Ανά πάσα στιγμή θα είστε σε άμεση επαφή, μπορείτε να ταΐσετε τα λάμα, τα πιο αγαπημένα και εκτιμώμενα ζώα στο χώρο.

Pueblo Pisac

Pueblo-Pisac

Μια άλλη από τις πιο επισκέψιμες πόλεις από το Cuzco, ξεχωρίζει ότι είναι μια αποικιακή α.

Δεν μπορείτε να φύγετε χωρίς να επισκεφθείτε την αγορά Pisac, που βρίσκεται στην Plaza de la Iglesia, είναι μια εξαιρετική αγορά φήμαγνάλόγντης φής στης φής φήμης φήμης φήμης περατης πευσίας περατης περας πευσίας. Πουλήστε τα πάντα, από κοσμήματα έως πουλόβερ ή καπέλα - όλα χειροποίητα!

Pisac Archaeological Park

Parque-Arqueologico-de-Pisac

Αυτά τα συναρπαστικά ερείπια είναι ένα από τα πιο σημαντικά μνημειακά κέντρα. Ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά αξιοθέατα στην κοιλάδα δεν μπορείτε να το χάσετε!

Ξεχωρίζει για τα μεγάλα της καλλιέργειας, για τους συναρπαστικούς πύργους του, για ορισμένα σημαντικά ερείπια του Pisac και πόλέονωδών. Μια βόλτα στο παρελθόν.

Ollantaytambo

Ollantaytambo

Έχει μεγάλη ιδιαιτερότητα, είναι η μόνη πόλη από την περίοδο της αυτοκρατορίας Inca. Επομένως, χωρίζεται σε δύο μέρη, η πόλη εξακολουθεί να κατοικεί, όπου μπορείτε να κάνετε μια ευχάριστη βόλτα για να την ανακαλύψετε και και και και τηνό και, τηνή ζώνική ζώνική ζώνική ζώνη, αι.

Αυτό το μέρος είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά και σημαντικά φρούρια των Ίνκας, η τέλεια στρατηγική του θέση ήταν σχε σχε ιδαν το. Απολαύστε αυτό το θαύμα!