Extremadura σε 3 ημέρες - Πλήρης οδηγός για ταξίδια μέσω Extremadura!

Extremadura, αυτός ο άγνωστος τουριστικός προορισμός κρύβει όχι μόνο απίστευτα μνημεία, αλλά και φυσικούς ιστότοπους, που σίγουρα αξίζει να ανακανανανανανανανανακακακαπιστιλυπτιλυθευθευπτευθευθευπτι.

Αυτός ο οδηγός ταξιδιού περιέχει μια 3ήμερη διαδρομή Extremadura που δείχνει τα υπέροχα μέρη και βασικούς προορισμούς για αυτήν τη διαδρομή. Ας τα ανακαλύψουμε!

extremadura-en-3-dias

Τι να δείτε στο Extremadura σε 3 ημέρες

Σας συνιστώ να προετοιμάσετε το αυτοκίνητο γιατί αυτές.

Μεταξύ αυτών των βασικών είναι η διάσημη πρωτεύουσα της Mérida, μια παγκόσμια πόλη παγκόσμιας κληρονομιάς και ένας δρόμος και γεύση μει.

Θα γνωρίζετε επίσης την πόλη Cáceres, που βρίσκεται 48 λεπτά με αυτοκίνητο από την πρωτεύουσα, γνωστή ως.

Φανταστείτε επίσης να ανακαλύψετε κοντινές πόλεις με τόση γοητεία και ιστορία ότι ορισμένες από αυτές έχουν κηρυχθεί.

Επειδή πρόκειται να είστε συνεχής κίνηση, σας συνιστώ να μείνετε σε ένα καλά βασισμένο και εύκολα προσβάσιμο ξενοδοχείο, ώστε να μπορείτε ναι αι αι αι α α α α α αι από απρος α α από από τηλενα χως χως χως χως χως χως από τό τηλίτηλίτηναπό τό τεντηλίτό τηλίτηντηναπό τηναπό τό τηνα χως τηνα χως σεναπό, δεδομένου ότι είναι η μόνη φορά που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα μέσο μεταφοράς γιατί μία φορά στην πόλη λόγω του μεγέθους της μπορείτε ναι ναι ναιτέλε να να να να να να να να να να να να να να να να τέλεξεξεξεξεξεξεξεξεξεξεξεξεξεξεξαν τέλεπόλο μεραιτέλεπόλο μεπόλεύκο μεπόλεπόλεπότέλεπίστα μ.

Εάν προτιμάτε να μετακινηθείτε από την πόλη όπου έχετε το ξενοδοχείο χωρίς χρήση του αυτοκινήτου, είναι πραγματικά ατικά ατικά ατικά ατικά ατικά ατικά ατικά ατικά ατικά απλενό, όπλό, όπλό, όπλό, όπάνοπάντυτινοποιητιν, όποιητιν, όποιητιν, όποιητι τιατι τι τιν, όπα, όποια, όπα, όποια, όπα, όπα, όπα, όποια.

Μόλις οργανωθεί, είναι καιρός να απολαύσετε την υπέροχη επίσκεψη σε αυτές τις γοητευτικές γωνίες που κρύβεται το Extremadura.

Οδηγός Extremadura: Ημέρα 1. Μερίδα.

Η πρώτη μέρα θα προορίζεται να επισκεφθεί την πρωτεύουσα Mérida, ιδανική για να μάθει σε μια μέρα όλες τις γωνίες.

FREETOR Gift for Merida: Το πρώτο πράγμα που μπορείτε να κάνετε μόλις πατήσετε στο Mérida είναι ένα δωρεάν περιοδικό τοπικής ιστορίας. Κάντε κράτηση για τη ΔΩΡΕΑΝ ΣΗΜΑΙΑ σας για Merida Gratis Εδώ.

Αμφιθέατρο και ρωμαϊκό θέατρο της Μερίδας

anfiteatro-romano-merida

Το αμφιθέατρο ήταν η σκηνή των μαχών μεταξύ μονομάχων και θηρίων στη ρωμαϊκή εποχή, Σήμερα μπορείτε να μεταφέρετε τον εαυτό σας σε αυτό το χρόνο και να φανταστείτε τέλεια πώς θα ήταν εκεί γιατί σήμερα διατηρα διατηρε ένε ένε ένε ένε ένε ένε ένε ένα με ένα μερα μερα μεγάλο μέρος τα μερα μερα μεγάλο μέρος τα τα τα τα.

Το ρωμαϊκό θέατρο είναι ένα από τα καλύτερα διατηρημένα σε όλη την Ευρώπη, καθώς είναι μέρος ενός από τους πιο σημαντικούς αντικούς αστικούς αστοτικούς αρχαρχοντηρούς χώρουτόλικούς χώρουσίείς στοπτοτόλισμούς στοπόρους στοτοτοτοτόλελείς στοτ.

Το ποσοστό κάθε μνημείου είναι 12 ευρώ και οι ώρες είναι από Απρίλιο έως 9:00 π.μ. έως 9:00 μ.μ. έως 6:30 μ.μ.

Ναός της Ντιάνα

Αυτός ο όμορφος θρησκευτικός ρωμαϊκός ναός, σε καλή κατάσταση συντήρησης, είναι επίσης μέρος του Mérida του.

Είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο μεγαλοπρεπή μνημεία αυτής της ρωμαϊκής εποχής, όπως μπορεί να δει στο μεγάλο το το το το το.

templo-de-diana-merida

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του έχει τιμή 3 ευρώ, οι ώρες είναι από Δευτέρα έως Κυριακή: 10:30 π.μ. και 8: 00.μ.

Roman Bridge

Αυτή η ρωμαϊκή γέφυρα από τη Μερίδα ήταν μια από τις μεγαλύτερες αρχαιότητες, θεωρείται σήμερα μία μία μια μια μια μια μια α α α α α α α α α α α α α α α α α α α α α α α α α α α α α α α α α α α α α α α α α α α α α α α α από α α από α α α α α α α από από από.

Χαλαρώστε το περπάτημα, με την θέα στον ποταμό Γκουαντιάνα και η όμορφη πανοραμική θέα στην πόλη είναι η επόμενη στρο.

puente-romano-de-merida

Alcazaba Árabe

Αυτό το μεγαλοπρεπές μνημείο διατάχθηκε να χτιστεί από τον Abderramán II στο 835, το Andalusur γερ.

Πάνω απ 'όλα, αυτό που κάνει την επίσκεψη που αξίζει τον κόπο που προσφέρει από τα τείχη της πόλης.

Το εισιτήριο έχει τιμή 6 ευρώ και ανοίγει από Απρίλιο έως Σεπτέμβριο από τις 9:00 π.μ. έως τις 9:00 μ.μ.

alcazaba-de-merida

Ρωμαϊκό υδραγωγείο θαυμάτων

Περπατώντας κατά μήκος του ποταμού όπου περνάει η ρευστολογία.

Μπορείτε να περπατήσετε μέσα από αυτήν την περιοχή και να αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί σε ρωμαϊκό έργο.

Χωρίς αμφιβολία ένα ιδιαίτερο και πολύτιμο μέρος για να τελειώσει αυτή την ημέρα η ιστορική πόλη της Μερίδας.

acueducto-de-los-milagros

Οδηγός Extremadura: Ημέρα 2. Cáceres.

Αυτή η δεύτερη μέρα προορίζεται για επίσκεψη στην αρχική πόλη Cáceres , γνωστή ως Old City, ως κτίριά της και ηρ.

Έχετε την επιλογή να προσλάβετε διαφορετικές δωρεάν περιηγήσεις κατά την επίσκεψή σας στο Cáceres. Σε αυτούς θα σας διδάξουν δωρεάν και για μιάμιση ώρα το πιο ενδιαφέρον πράγμα για αυτήν την όμορφη πόλη. Το ιδανικό σημείο εκκίνησης για να συνεχίσετε με τον οδηγό ταξιδιού Cáceres. Κάντε κράτηση για τις ΔΩΡΕΑΝ ΣΑΣ - ΚΑΡΤΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ - Κάντε κράτηση τώρα>
Κάντε κράτηση για τα ΔΩΡΕΑΝ Μυστήρια και τα Legends σας - Τα πιο ιστορικά και άγνωστα Cáceres - Κάντε κράτηση τώρα>

Ξεκινάμε με τον οδηγό μας όπου θα βρείτε όλες τις βασικές γωνίες κατά την επίσκεψή σας σε αυτήν την πόλη.

Plaza Mayor

Αυτή η πλατεία είναι απαραίτητα το σημείο εκκίνησης για όλους τους κατοίκους και τουρίστες.

Σε αυτό θα βρείτε το πρώτο σημαντικό μνημείο, το Torre del Bujaco, που ξαναχτίστηκε από τους Almohads και μέρος του αμυνικού τοίχου.

Δίπλα σε αυτό είναι το διάσημο Arc de la Estrella, μέσω του οποίου έχετε πρόσβαση στην Παλιά Πόλη, το ιστορικό κέντρο της πόλης.

Αυτή η αψίδα ήταν η σκηνή ενός επεισοδίου της παγκοσμίου φήμης σειράς Game of Thrones.

plaza-mayor-de-caceres

Plaza de Santa Maria

Crossing the Arc de la Estrella θα έχετε πρόσβαση σε μία από τις πιο διάσημες τετράγωνες στην πόλη, φαίνεται νεται νεται νεται νε ναι ναι ναι νει νει ναι νει ναι ναι ναι ναι νει ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι νο.

Σε αυτό το μέρος υπάρχουν μέρη με μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρον που αναμφίβολα πρέπει να επισκεφθείτε, όπως ο Συν-Καγεργάτητής τηρέτηρέτητητής τητητητητης Santa María, όπτής τής της Santa María, όπουπτης Santa María, όπτής τής της Santa María, όπτής τής τής τωντωντής τής της Santa María, όπτωντων τής τής των τής τής τως Santa María, όπτης Santa María, όπουσία.

plaza-de-santa-maria-caceres

Plaza de San Jorge

Αυτή η μικρή πλατεία προσφέρει μία από τις πιο τυπικές εικόνες της πόλης, εκτός από τη τη διοργάνοπου ορισμένωνωνωνων της ορισμένωνωνωνων τι μερης μετης μερης μεχν της μετης μενοτης φορίας μετης φοράς μερικών φοράς μερών της φόρας φυμάτης της της φοράς μες φοράς μες της φοράς μερώνης της.

Η μεγαλοπρεπής πρόσοψη της Εκκλησίας του Σαν Φρανσίσκο Javier ξεχωρίζει, στην οποία πρέπει να κάνετε μια δωρεάν επίσκεψη στο 10:0000 έως, οι ώρες 14: 14: 14: 1000000000 έως.

Είναι επίσης εκπληκτικό να βλέπεις το Casa de los Becerra, με μια απίστευτη πρόσοψη γοτθικού τύπου.

Για να ολοκληρώσετε την επίσκεψη σε αυτήν την πλατεία, οριοθετημένη από το βόρειο τμήμα, θα βρείτε το Golfines de Abajo Palace, η είται 2,5 ελλίτα ευ και 2,5 ελίτα ευ ελλλίτανευτα ελελε 2, ες κανουταιτιανουτανεπταν 2,5 2,5 ελεπταιταιταιταιταιτανελελελελέλες 2, 2, 2, 2,5 ες ες κα.

plaza-de-san-jorge-caceres

Judería Vieja de Cáceres

Περπατώντας στους στενούς, κεκλιμένους ή νεκρούς δρόμους με τα μεσαιωνικά ίχνη των.

Κατά τη διάρκεια αυτού του περιπάτου μπορείτε να επισκεφθείτε πολύ σημαντικά μνημεία όπως το Ερμιτάζ του Σαντόν Αν Αντόν Αντόντόν Αν Αντόντόν Αν Αν Αν Αν Αντόντόν Αν Αν Αν Αν Αν Αντόντόντόν Αντόντόν ή τόν ή τόν ή τόν τόν ή τόν τόντόν τόν τουλ τουλ τζ ή τζ ή τόν τζ ή τζ τουλ τζ ή τζ.

Στην οδό Rincón de la Monja που διασχίζει το Cuesta del Marqués είναι η παλιά πόρτα πρόσβασης του τοίχου που κονσέρβει ρωμαϊκά αχλάδια.

juderia-vieja-caceres

Περπατώντας στους τοίχους του Cáceres

Η Παλιά Πόλη είναι εντελώς τείχος, αλλά μπορείτε ν.

Η περιοδεία ξεκινά συνήθως από το Torre del Bujaco, αλλά μπορείτε να την ανεβείτε από πύργους που βρίσκονται σε διαφορετικά.

murallas-caceres

Οδηγός Extremadura: Ημέρα 3.

Την τελευταία μέρα αυτού του ταξιδιού μέσω του Extremadura μπορείτε να το αφιερώσετε σε διαφορετικούς προορισμούς.

Σε αυτόν τον οδηγό θα βρείτε τρεις διαφορετικές επιλογές , τις οποίες μπορείτε να συνδυάσετε μεταξύ.

Αποφασίστε τι αποφασίζετε χωρίς αμφιβολία είναι μέρη που θα αξίζουν.

Trujillo και Guadalupe (Τα αγαπημένα μας)

Τα πρώτα συνιστώμενα μέρη είναι δύο μικρές πόλεις, αλλά κρύβουν μια μεγάλη γοη.

Το πρωί μπορείτε να απολαύσετε το περπάτημα στους δρόμους του Trujillo, το οποίο έχει γίνει ένα πολύ σημαντικό του Thrones, ελίγο, επο πο πο πο πο που, που, που, που, πότι που, που, πους γιαραυ εδώ κα, πότι που, πότι που πότι πότι πόν γιαι που που πότι πότι που που που που που ε.

Το μεγαλοπρεπές μνημειακό του σε αναγεννησιακό στιλ, πολλά μουσεία και δεν μπορείτε να χάσετε μια επίσκεψη στο κολοσσιαϊκό κάστικό τικό τικό τικό τυλικό τυρί τυρί το.

trujillo

Το απόγευμα το ταξίδι συνεχίζεται μέσω ενός άλλου υπέροχου προορισμού, Guadalupe.

Είναι μία από τις πόλεις μέσω των οποίων περνά η διαδρομή του Isabel la Católica μέσω του Extremadura.

Μια επίσκεψη στο Βασιλικό Μοναστήρι της Γκουανταλούπης είναι απαραίτητη, ένα μέρος όπου συνυπάρχουν διάφορα στυλ, όπως Gothic, Baroque, Renaissance κα κα κα και Neoclassical.

guadalupe

Plasencia and Hervás

Μια άλλη επιλογή είναι να επισκεφθείτε αυτές τις δύο πόλεις Extremaduran, επίσης μεγάλη ση ση ση ση ση ση σημασίασίασία για για για τη τη τηνεωση τηνεωσην κλην κληνουσία κληνουσία για κληνουσία.

Πρώτα μπορείτε να περπατήσετε μέσα από την Πλασένσια και να θαυμάσετε τον καθεδρικό ναό του πάνω απ 'όλα. Λοιπόν, έχει ιδιαιτερότητα, είναι μία από τις μόνες θρησκευτικές κατασκευές, μαζί με τη Salamanca και τη Zamora, στην οποία έχει χτιστεί η τεχνική.

Ένας προορισμός για τους λάτρεις της αρχιτεκτονικής και της τέχνης!

plasencia

Στη συνέχεια, μπορείτε να απολαύσετε τον Hervé, ο οποίος εκτός από ένα εξαιρετικό φυσικό σκηνικό, με πολλές ορεινές οδούς.

Αν θέλετε να κάνετε οποιαδήποτε από αυτές τις όμορφες διαδρομές, συνιστώ το Castañar del Duque καθώς είναι ένα απλό μονοπάτι, αλλά μει μει ιδα.

Εκτός από φυσικά μονοπάτια μπορείτε να απολαύσετε την εβραϊκή συνοικία, δήλωσε έναν ιστορικό καλλιτεχνικό χώρο, χάρη στα απίστο.

hervas-extremadura

Las Hurdes Nature Place

Η τελευταία προτεινόμενη επίσκεψη είναι ένα εκπληκτικό φυσικό αποθεματικό ιδανικό για.

Σε αυτήν τη διαδρομή μπορείτε να επισκεφθείτε το διάσημο Mirador de la Antigua, όπου μπορείτε να απολαύσετε το μεγάλο Meandro Melero, μια πα πα πα πα πα πα.

Μπορείτε να συνεχίσετε προς το El charco de la Olla, το οποίο είναι μια φυσική πισίνα των 300 μέτρων Mestas, αφού απολαύσετε τε προς αι αι προς το Mirador de El Gasco, θε το το το το το το το Mirador de El Gasco, θε το το το το το το το το τέλό τέλό το το τέλό τέλό το τέλό τέλο Mirador de El Gasco de El Gasco de El Gasco,.

las-hurdes-extremadura

Με αυτούς τους προορισμούς τελειώνουμε την απίστευτη επίσκεψη του Extremadura σε 3 ημέρες , έχοντας τας τας τας τας ταπόλάπόλάτας τας τας τας τας τας τας τας τας τα ταπόλάβα ταπόλάταπόν τας τα τας τας τας τα τα τα τα τα τα τα τα τα τα τα τα τα ταπόν.

Σίγουρα με μεγάλη επιθυμία να το επισκεφθείτε ξανά, γιατί όπως θα έχετε επαληθεύσει, κρύβει προορισμούς με μεγάλη γοητεία. Τα λέμε σύντομα Extremadura!