3 ημέρες στον Οδηγό της Ισλανδίας για να γνωρίσετε την Ισλανδία σε 3 ημέρες

Η Ισλανδία είναι ένας από τους μοντέρνους προορισμούς, είναι επίσης μια πολύ μεγάλη χώρα σε επέκταση και μια απερίγραπτη φυσική ομορφιά. Στην πραγματικότητα, το να βλέπεις την Ισλανδία σε 3 ημέρες είναι αδύνατο, αλλά καθώς οι προκλήσεις μας πηγαίνουν, δημιουργήσαμε έν έν έν έναμε έναναναν έν οδηταν οδηγό γιαν 3 3 3 3 τες στριας στρινας στριν στες στηγός στης στηγός γιας στης στης Ισλίτης στης Ισλίτης στης στηγός στηγός στης Ισλίτης Ισλίτης Ισλίτης Ισλίτης στης στ.

3-dias-en-Islandia

Συμβουλές για ταξίδια στην Ισλανδία

Για 3 ημέρες στην Ισλανδία θα πάρουμε το Ρέικιαβικ ως πρωτότότότοπο (ποτότο 122222220000000000000000000000).
Βρίσκεται στα νοτιοδυτικά της Ισλανδίας στη χερσόνησο Seltjarnarnarnes, στον κόλπο του Faxaflói. Είναι κοντά στον Αρκτικό Κύκλο.
Το χειμώνα, κατά τη διάρκεια της ημέρας υπάρχουν μόνο 4 ώρες ήλιου, ωστόσο το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι μέρα.
Εάν ενδιαφέρεστε να επισκεφθείτε την Ισλανδία για τρεις ημέρες, ακολουθήστε τη συμβουλή μας και απολαύστε τα πιο εντρονόσπλογικά μέρημεπαναναραρατα γύρως γύρως γύρως γύρως γύρω τουνα.

Βόρεια Φώτα

donde-ver-auroras-boreales

Τα Βόρεια Φώτα είναι ίσως το μεγαλύτερο φυσικό θέαμα που μπορεί να δει σε αυτόν κόσμο. Και επίσης η Ισλανδία είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να τα απολαύσετε στον κόσμο. Αλλά επειδή είναι ένα φυσικό φαινόμενο, δεν είναι πάντα δυνατό να εγγυηθείτε ότι μπορείτε να δείτε τα Βόρεια Φώτα. Στο Ρέικιαβικ μπορείτε συνήθως να δείτε Βόρεια Φώτα από τα τέλη Αυγούστου έως τα μέσα Απριλίου.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Μπορείτε να προσλάβετε εκδρομές για να τις δείτε. Οι διοργανωτές θα κάνουν τα πάντα στη δύναμή τους, ώστε να μπορείτε να τα απολαύσετε. Ωστόσο, δεν μπορεί να διασφαλιστεί ότι τα βλέπετε, αλλά αυτή είναι η δέσμευση εταιρειών που σας δίνουν έως και 2 χρόνια για να, δεν, δενα, δεν, δεν, δεν, δει, δείτίτίτίτίτίτε μια, δες, δε μια μια μια, δες, δες, ν, δες, ν, ν, ν, ν, ν, ν, ν, ν, ν, ν, ν, ν, ν, ν, ν, ν, ν, ν, ν, ν, ν, ν ν ν ν ν ν. Σίγουρα αν δεν τα βλέπετε, δεν θα είναι επειδή δεν κάνουν τα πάντα στη δύναμή τους.

Νυχτερινή εκδρομή για να δείτε Βόρεια Φώτα από το Ρέικιαβικ - Το μεγαλύτερο φυσικό θέαμα στη γη μπορεί να απολαύσει από το Ρέικιαβικ 51 - ΔΕΙΤΕ ΤΟΡ>

Μεταφορά

Το Ρέικιαβικ διαθέτει αεροδρόμιο για εσωτερικές πτήσεις και άλλο για διεθνείς πτήσεις 50 χλμ. Από το Ρέικιαβικ, στο Keflavik.
Έχει επίσης δημόσιες συγκοινωνίες αποτελούμενες από λεωφορεία, εκτός από ιδιωτικές μεταφορές. Για να μετακινηθείτε γύρω από το Ρέικιαβικ, είναι καλύτερο να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο και να κινείστε ελεύθερα. Αλλά αν δεν είστε πολύ άνετοι με την ιδέα της οδήγησης στην Ισλανδία, μπορείτε να προσλάβετε ημερήσιες εκδρομές από το Ρέικιαβικ εκ τως

Τι να δείτε στην Ισλανδία σε 3 ημέρες

Εδώ είναι ο χάρτης αυτού που έχουμε προετοιμάσει για τις 3 ημέρες σας στην Ισλανδία:

Ισλανδία σε 3 ημέρες: Ημέρα 1

Την πρώτη μέρα μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε για να δείτε τις καλύτερες στιγμές της πόλης Ρέικιαβικ, καθώς και Þúfa, Το νησί Videy και το σπίτι Hofdi, μεταξύ άλλων σημαντικών μνημείων. Και το απόγευμα θα αφήσουμε την κατεύθυνση του KRYSUVIK GEOTHERMIC AREA, ένα θαύμα φύσης που απέχει μόλις 40 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Καθεδρικός Ναός Ρέικιαβικ

Catedral-de-Reikiavik

Ο Νεοκλασικός Καθεδρικός Ναός Ρέικιαβικ άρχισε την κατασκευή το 1787 και αφιερώθηκε το ίδιο έτος.
Σχεδόν έναν αιώνα αργότερα, η έδρα του Ισλανδικού Κοινοβουλίου χτίστηκε πολύ κοντά στην εκκλησία.
Το 1848 ενοποιητικά έργα πραγματοποιήθηκαν στον καθεδρικό ναό, μεταρρυθμίστηκε επίσης το 1985 και ήδη στον 21ο αιώνα, ορισμένες (111111117) α αι μες μες αιτες ης ης μετετης μετετης κας καινετης ης μετετης μετετετετης μετης καινετετης μετας μεταινετης καινετης μετης μεταινετης κας μεταινετας κας.
Ο καθεδρικός ναός ήταν η σκηνή ορισμένων σημαντικών ιστορικών γεγονότων στη χώρα, εκτός από τη φιλοξενία των εθνικών αρχείων μέχρι το 188881, ότότότότότο μελόγιο.

Þúfa

Reikiavik-Pufa

Χτίστηκε το 2013, έχει διάμετρο ημι-σφαίρα 26 μέτρων και ύψος 8 μέτρων, στεφάνη από ένα σπίτι στεγνώματος ψαριών, το οποίο είναι προσβάσιμο από ένα σπειροειδές μονοπάτι που περιβάλλει το ημισφαίριο.

Videy Island (Viðey)

Isla-Videy-Reikiavik

Έχει κατά προσέγγιση επέκταση 1,7 km2 και το υψηλότερο σημείο 32 μέτρων πάνω α.
Σύμφωνα με αρχαιολογικές έρευνες, οι πρώτοι ανθρώπινοι οικισμοί στο νησί χρονολογούνται από τον 10ο αιώνα και τεκμηριώνεται ένα μοναστήρι μετενο.

Εκτός από τα πουλιά και τη χλωρίδα, αξίζει την προσοχή μας:

Viðeyjarstofa, είναι ένα από τα παλαιότερα σπίτια, και το πρώτο χτισμένο με πέτρα στην Ισλανδία, Χτίστηκε μεταξύ 1753 και 1755 για να είναι η επίσημη κατοικία της Skúla Magnússon, Landfógetur (εκπρόσωπος στην Ισλανδία) από τον βασιλιά Frederick V της Δανίας.

Imagine Peace Tower , αφιερωμένο από τον Yoko Ono στη μνήμη του John Lennon, που άνοιξε στις 9 Οκτωβρίου 2007.
Έχει σχήμα λευκού πέτρας στο οποίο οι λέξεις «Imagine Peace» γράφονται σε 24 γλώσσες, από τις οποίες προκύπτει ένας πύργος φωτός προς τον ουραν.

Imagine-Peace-Tower-en-Reikiavik

Ο πύργος του φωτός που μπορεί να δει:
Μεταξύ των 9 Οκτωβρίου, των γενεθλίων του Lennon και 8 Δεκεμβρίουαρίουαρίου, τίουαρίου, τέρ.
Την ημέρα του χειμερινού ηλιοστασίου.
Παραμονή Πρωτοχρονιάς
Κατά την πρώτη εβδομάδα της άνοιξης.

Tjornin Pond (Tjornin Pond)

Tjornin-Pond-Reikiavik

Είναι μια μικρή λίμνη που με την πάροδο του χρόνου έχει ενσωματωθεί στο κέντρο της.
Στην ακτή της λίμνης εκτός από ένα εμπορικό συγκρότημα, το δημαρχείο και τα εστιατόρια, μπορούμε επίσης να δούμε όμορφα κτίρια.
Η λίμνη διασχίζεται από το 1920 από μια πεζογέφυρα, η τρέχουσα κατασκευή από οπλισμένο σκυρόδεμα, χτίστηκε το 1942 για να.
Η λίμνη είναι ο βιότοπος διαφορετικών ειδών υδρόβιων πτηνών και ένα από τα χόμπι των Ισλανδών και των τουριστών είναι.

Casa Hofdi (Höfði)

Hofdi-casa

Höfði χτίστηκε το 1909. Αφού πέρασε αρκετούς ιδιοκτήτες, η πόλη του Ρέικιαβικ αγόρασε το σπίτι το 1958 και το μεταρρύθμισε, έτσι ώστε από το 1967 να είναι μέρος για.
Πραγματοποιήθηκε στις 11 και 12 Οκτωβρίου 1986, μια συνάντηση μεταξύ των Προέδρων Ronald Reagan και Mikhail Gorbatjov, στις οποίες τέθηκαν βάσεις για την υπογραφή της Συνθήκης για τις Πυρηνικές Δυνάμεις της Ενδιάμεσης Εύροςς, μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Σοβιετικής Ένωσης, να υπογραφεί τον επόμενο χρόνο.
Το σπίτι δεν είναι ανοιχτό στο κοινό, αλλά οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν το σπίτι από έξω.

Ιστορικό Πάρκο Hofsstadir Viking Longhouse

Parque-historico-Hofsstadir-Viking-Longhouse

Το πάρκο στοχεύει να δείξει πώς ήταν η ζωή στον οικισμό Hofsstaðir κατά τη στιγμή της κατασκευής του, με βάση τα αποτελέσματα των αρχαιολογικών ανασκαφών που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ 1994 και 2000, στα οποία βρέθηκαν τα ερείπια ενός κοινόχρηστου σπιτιού από τον 9ο αιώνα περίπου 170 m2. όπου μεταξύ 20 και 30 ατόμων θα μπορούσαν να ζήσουν, το μεγαλύτερο που βρέθηκε μέχρι τώρα στην Ισλανδία.
Στην ανασκαφή βρήκαν επίσης ερείπια πολλών μεταλλικών αντικειμένων όπως τα νύχια, μαχαίρια και ψαλίδια από τον 9ο και τον 11ο αιώνα.

Krysuvik Geothermal Zone

Krysuvik-Zona-Geotermica

Το Krýsuvík είναι μια γεωθερμική περιοχή που βρίσκεται στη χερσόνησο Ρέικιαν στη νότια Ισλανδία, που περιλαμβάνει διάφορα γεωθερμικά πεδία, είναι αυτό SELTÚN ένα από τα πιο προσιτά αφού είναι ακριβώς δίπλα στο δρόμο, περίπου 40 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Ρέικιαβικ.
Η περιοχή είναι σχετικά μεγάλη με μερικές πλατφόρμες παρατήρησης από όπου μπορείτε να λάβετε φανταστικές προβολές, και ξύλινα μονοπάτια μέσω των οποίων μπορείτε να περπατήσετε με ασφάλεια ανάμεσα σε σόλατα (ανοίγματα στο έδαφος μέσω των οποίων οι θειικοί ατμοί βγαίνουν σε διαστήματα) φουμαρόλες (είναι ένα μείγμα αερίων και ατμών που προκύπτει από τις εξωτερικές ρωγμές ενός ηφαιστείου σε υψηλές θερμοκρασίες) και καλλιέργειες θερμών ελατηρίων.
Θα αισθανθούμε αμέσως τη μυρωδιά που επιβάλλει το θείο, να είστε προσεκτικοί καθώς είναι τοξικοί και μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους και ακόμη και ναυτία εάν εισπνέεται για πολύ καιρό, οπότε θα πρέπει πάντα να προσέχετε ειδικά εάν πηγαίνουμε με παιδιά, πάντα μας κρατάει στα μονοπάτια και σέβεται τα σημάδια.
Σεβασμός αυτών των κανονισμών ασφαλείας μπορούμε να απολαύσουμε ένα τοπίο με τις αποχρώσεις ενός ηφαιστειακού εδάφους.
Σε μικρή απόσταση από το SELTÚN θα βρούμε τη λίμνη KLEIFARVATN με επιφάνεια περίπου 10 km2 και βάθος 97 m, που το καθιστά ένα από τα βαθύτερα στη χώρα; από το έτος 2000 η επιφάνειά του μειώνεται πιθανότατα επειδή κάποια φιλία έχει ανοίξει στο βάθος της λόγω της δράσης δύο μεγάλων σεισμών που πους πους που που που που που που που που που που που που που πότων που που πότων πό αν πότων αν αν πότό αν αν αν αν αν αν αν αν αν αν απου α.
Είναι ένας τρομερός ιστότοπος για λάτρεις της φωτογραφίας λόγω του εντυπωσιακού ηφαιστειακού τοπίου της γύρω περιοχής και του χρώμα.

Έκθεση Γεωθερμικής Ενέργειας (Hellisheidi Power Plant)

Hellisheidi-Power-Plant-Islandia

Το ηφαίστειο Hengill είναι μία από τις μεγαλύτερες γεωθ.
Στην περιοχή, υπάρχουν δύο γεωθερμικά σταθμοί παραγωγής ενέργειας: Hengill και Hellisheiði.
Επί του παρόντος, η παραγωγική ικανότητα του σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας Hellisheiði, που ανήκει στην εταιρεία Orkuveita Ρέικια, 300303030303 μες κα ης κα ης κα ης κα ης κας κας κας καβας κας κας κας καβας κας ηλης ης ης ης ηλετουμας ηλετης ης ης ης ης ης ης ης ης ης ης ης ηλετης ης ης.
Η κατασκευή του σταθμού παραγωγής ενέργειας Hellisheiði ξεκίνησε το 2005 και η πρώτη φάση του φυτού τέθηκε σε λειτουργία τουργία το το το 20000000666.

Ισλανδία σε 3 ημέρες: Ημέρα 2

Μπορείτε να αφιερώσετε τη δεύτερη μέρα σε μια από τις πιο διάσημες περιοχές Gold Circle Route, πουρηγούν.

Καταρράκτης Gullfoss (περίπου 10 λεπτά από την κοιλάδα Haukaladur)

Cascada-Gullfoss-Islandia

Ο καταρράκτης Gullfoss βρίσκεται στον πό τρίτρίτο το τρίτο το τρίτο το.
Σε αυτό το σημείο ο ποταμός εισάγει ένα στενό φαράγγι πλάτους περίπου 20 μέτρων και βάθος περίπου 32 μέτρων, μέσω δύο καταρράκτη ύψους 111111 και 21 μέτρους.
Ο καταρράκτης ανήκε σε ιδιώτες μέχρι τα μέσα του 20ού αιώνα και εικάζεται με τη δυνατότητα να το εκμεταλλευτεί για την παραγωγή ηλείαξίαξίανευτικής ενενενενενείας.

Κοιλάδα Haukadalur

Haukadalur-Islandia

Η κοιλάδα Haukaladur είναι διάσημη για geysers, θερμές πηγές που εκπέμπουν περιοδικά μια στήλη ζεστού νερού και ατμών, στην πραγματικότητα, σε αυτήν την κοιλάδα είναι η θερμική πηγή Geyser, ανενεργό σήμερα, που έδωσε το γενικό όνομα σε αυτόν τον τύπο φυσικών φαινομένων.
Επί του παρόντος, το geyser που ισχυρίζεται ότι η μεγαλύτερη προσδοκία σε αυτήν την περιοχή είναι το Stokkur, το οποίο εκρήγνυται κάθεται κάθε 14 14 λλλλουται κάθες κάθε 14 14 λουται κάθε 14 λουται κάθε 14 λο, 14 λο, λουται κάθε 14 λουται κάθε λουται κάθε 14 λουται κάθε 14 λουται κάθε 14 λουτα, στα, σται κάθε 14 14.

Εθνικό Πάρκο Thingvellir

Thingvellir-Parque-Nacional-de-Islandia

Ο Thingvellir ανακηρύχθηκε Εθνικό Πάρκο το 1928 και μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς το 2004.
Εκτός από το τοπίο και τη γεωλογική αξία, Ας μην ξεχνάμε ότι το σφάλμα Almannagjá βρίσκεται σε αυτό, το οποίο είναι το σημείο τριβής μεταξύ των τεκτονικών πλακών Eurasian και North American, Έχει επίσης ιστορική συνάφεια από τότε που το Alþingi ιδρύθηκε γύρω στο 930 στο Lögberg, εξωτερική συναρμολόγηση, που μπορεί να θεωρηθεί ο προκάτοχος του τρέχοντος εθνικού κοινοβουλίου της Ισλανδίας, στους οποίους οι άντρες (Goðar) της χώρας, συναντήθηκαν για να αποφασίσουν για τη νομοθεσία και τη δικαιοσύνη.
Εκτός από το προαναφερθέν σφάλμα Almannagjá και τον ιστορικό θύλακα του Lögberg, του καταρράκτη Öxarárfoss και των κανόνων Flosagjá και Peningagjá αι αι αι αι αι αι αλούν.

Geysir

Geysir-Islandia

Ένα εντυπωσιακό, must-see Geyser. Έργο νερού κάθε 6-8 λεπτά. Συνήθως έχει αρκετούς τουρίστες αλλά χωρίς να είναι συντριπτική. Η πρόσβαση είναι δωρεάν. Όχι έτσι τα μπάνια στα οποία πρέπει να δώσετε μια «θέληση».

Ισλανδία σε 3 ημέρες: Ημέρα 3

Την τρίτη και τελευταία μέρα θα το αφιερώσουμε στην ομορφιά της ισλανδικής φύσης και θα το κάνουμε τον καταρράκτη Seljalandsfoss, ο καταρράκτης Skógafoss, και τέλος το Dyrhólaey Cliff αν μπορείτε να είναι μια φανταστική επιλογή για περιήγηση για φάλαινα.

Καταρράκτης Seljalandsfoss

Seljalandsfoss-Cascada

Βρίσκεται στο κρεβάτι του ποταμού Seljalandsá, ένα από τα αξιοθέατα με πτώση.
Περίπου 600 μέτρα μακριά είναι ο καταρράκτης Gljúfrabúi, με πτώση περίπου 40 μέτρων, Το πάνω μέρος του μπορεί επίσης να προσπελαστεί μέσω μιας απότομης διαδρομής που σε ορισμένα σημεία έχει αλυσίδες για να κλίνει για μεγαλύτερη α α α α α α α α α α α α α α α ασφάτηνάτηνα; δεν είναι μια ανάβαση κατάλληλη για όλους, οπότε εάν δεν έχουμε συνηθίσει να κάνουμε σωματική δραστηριότητα, είναι καλύτερα να μην δοκιμάσετε.
Για να απολαύσετε πλήρως αυτές τις δύο επισκέψεις, συνιστάται να φοράτε αδιάβροχα ρούχα και κατάλληλα υποδήματα και εάν σκοπεύουμε ν ν ν ν ν νται ν κάλο νται κα κάλο ν κάλο ν κάλο ν κάλο ν κάλο ν κάλο ντα κάλο ν κάλο ν κάλο ν κάλο ν κάλο ν κάλο ν κάλο ν κάλυμεύκη ν κάλο ν κάλυμεύκη να.

Καταρράκτης Skógafoss

Skogafoss-Cascada

Βρίσκεται περίπου 35 λεπτά από το Seljalandsfoss, στο κρεβάτι Skógá River, μπορούμε να.
Τις ηλιόλουστες μέρες το ουράνιο τόξο προστίθεται στη φυσική ομορφιά του καταρράκτη
Ο καταρράκτης μπορεί να δει τόσο από κάτω όσο και από την κορυφή, το οποίο είναι προσβάσιμο μέσω διαδρομής προς τα δεξιά του καταρράκτη, κοιτάζοντας ευθεία μπροστά.

Cliffs Dyrhólaey

Acantilado-Dyrholaey-en-Islandia

Το Dyrhólaey βρίσκεται περίπου 2 ώρες και δεκαπέντε λεπτά από το Ρέικιαβικ. Και περίπου 50 λεπτά από το Skógafoss.
Στο βράχο του Dyrhólaey, με το αδιαμφισβήτητο προεξοχή του με δύο φυσικές καμάρες που πηγαίνουν περίπου 120 μέτρα στον Ατλαντικό, Θα μπορέσουμε να δούμε μία από τις μεγαλύτερες αποικίες στην Ισλανδία του Ατλαντικού puffin (Αρκτική φρατερούλα) που μοιράζεται τον βιότοπο με την Αρκτική πένα (Sterna paradisaea) το κοινό alca (Alca torda) και η μεγάλη σελίδα (Catharacta skua) από κάθε χρόνο μετά το χειμώνα, επιλέξτε τον Dyrhólaey να φωλιάσει.
Στο υψηλότερο μέρος, ένας φάρος (Dyrhólaey Lighthouse) βρίσκεται από όπου λαμβάνονται θεαματικές προβολές.
Στα ανατολικά βρίσκεται η παραλία με μαύρη άμμο γνωστή ως Reynisfjara, θεωρήθηκε μια από τις πιο όμορφες μη τροπικές παραλίες στον πλανήτη; σε αυτό μπορούμε να δούμε τη σπηλιά Hálsenefshellir, των οποίων οι τοίχοι αποτελούνται από βασαλτικές στήλες, και οι τρεις πέτρινες σχηματισμοί γνωστές ως Roques Reynisdrangur, το υψηλότερο από τα οποία υψώνεται περίπου 66 μέτρα, βρίσκεται μέσα στον ωκεανό λίγα μέτρα από την παραλία.

Φάλαινα παρακολουθώντας

Avistamiento-de-Ballenas-en-Islandia

Οι περιηγήσεις φαλαινών και δελφινιών διαρκούν συνήθως περίπου μιάμιση ώρα, και παρόλο που η επιτυχία δεν μπορεί ποτέ να εγγυηθεί το 100%, ο καλύτερος χρόνος για την εκτέλεση είναι κατά τους μήνες, Ιούλιος και Αύγουστος, αν και σύμφωνα με τους ειδικούς της περιοχής, Τα βλέμματα συμβαίνουν από τις αρχές Απριλίου έως τα τέλη Οκτωβρίου.
Οι εκδρομές πραγματοποιούνται καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους στον κόλπο Faxaflói, όπου βρίσκεται το Ρέικιαβικ.

Σημείωση:
Ίσως το πιο κατάλληλο μέρος για να απολαύσετε μια φάλαινα περιοδεία είναι στο Skjalfandi Bay, πό πό πό πό πό πό πόλ.